11 Comments

 1. Doar intr-o singura predica , fratele Iosif Anca ( un pastor penticostal din Arad ) reuseste sa puncteze unele din principale aspecte ale ereziilor carismastice contemporane .

  Si cand te gandesti ca in acelasi cartier (Aurel Vlaicu ) din Arad unde este si biserica Penticostala Betel , unde slujeste ca pastor fratele Iosif Anca , se gasesc nu tare departe si cele doua “centre de divertisment si dans crestin” din Arad ( bisericile carismatice Adoram si Raul Trezirii ).

  Am fost in vizita la toate trei , si la biserica penticostala Betel din Arad , unde pastoreste fratele Iosif Anca , si la cele doua rockoteci “crestine” carismatice ( Adoram si Raul Trezirii ) . Diferenta e colosala ! Si asta o spune un om ca mine crescut intr-o familie ne-evanghelica ( ne-crestin biblica ) , fost adorator de muzica seculara … in special rock .

 2. Pentru cei care vor sa aprofundeze unele din aspectele evidentiate de fratele Iosif Anca , referitor la ereziile catismatice le-as recomanda cartea in lb. romana “SEDUCEREA CRESTINATATII “scrisa de apologetii evanghelici americani DAVE HUNT si T.A. McMahon , precum si adresa de link al asociatiei lor de apologetica http://www.thebereancall
  org .

 3. Ai cui sunt oare copii acestia? De ce au ajuns aici ? =sunt oare de la orfelinat? Nu cred. Acesta-i rezultatul predicilor LIBERALE sa nu va mirati de rezultate.

 4. Daca ar vorbi pastorii asa nu ar mai fi iesiri necontrolate si invataturi false..Dar sa ajuns asa din cauza libaralilor care predica minciuni ca se poate si asa ajunge in imparatie……….care? D-L sa binecuvinteze pe fr.losif Anca si sa vorbeasca adevarul.

 5. Vreau sa precizez un lucru: Adoram nu este o biserica carismatica.
  Adoram este o biserica crestina indepedenta, dar depedenta de Hristos. Iar in ce priveste invatatura, Adoram are o invatatura corecta si Biblica.

  • Aveti dreptate la prima parte: Adoram nu este o biserica carismatica, ci una hyper-carismatica, stiti din alea cu tunele de foc si alte bazaconii. In rest atat timp cat traduc si promoveaza carti si teorii de-ale lui Bill Johnson, nu putem vorbi de invataturi biblice corecte…

Leave a Reply