Duhul Sfant si lampa lui Aladin

Vorbeam in postul trecut despre “Jesus Culture” si spuneam ca acestia sunt o pepiniera pentru a produce noi tineri eretici. Sa si exemplificam:

Jenn Johnson este nora lui Bill Johnson si este “pastor senior cu inchinarea” la biserica “Bethel” din Redding California. Probabil unii veti spune ca sunt rautacios, dar cred ca Jenn ar face o buna echipa cu baiatul asta. Imaginati-va o conferinta despre Duhul Sfant la care cei doi sa fie vorbitori… Yeaks!

Stiu ca unii ar spune:”sa nu judecam” sau “sa luam doar ce e bun”, dar oare ce putem lua bun din toate astea? “holy spirit is funny, sneaky, silly, blue”??!! “holy spirit is like the genie from Alladin”??? angels “having farting contest”???

7. Sa nu iei in desert Numele Domnului Dumnezeului tau; caci Domnul nu va lasa nepedepsit pe cel ce va lua in desert Numele Lui. (Ex. 20:7)

7. Nu va inselati: “Dumnezeu nu Se lasa sa fie batjocorit.” (Gal 6:7)

24. Caci “din pricina voastra este hulit Numele lui Dumnezeu intre Neamuri” (Romani 2:24)

Sa spui asemenea blasfemii si aberatii la adresa Duhului Sfant si lumea sa te asculte si sa te aclame?!?? Observati ca si socrul Bill Johnson este in public. Acestea sunt o parte din “invataturile deosebite” pe care cei de la Adoram Arad le importa in Romania. Pot acesti oameni sa produca ceva bun in asa fel incat cei de la Adoram sa aibe o scuza atunci cand spun “ca ei iau doar ce este bun”? Si imaginati-va ca oamenii mai dau si bani ca sa asculte asa ceva… Nu va lasati inselati, in clipurile de mai jos nu e “sit-down comedy”, e pe bune 🙂 Din pacate acesta este nivelul celor din aceste miscari gen Catch the Fire, IHOP etc. si acesta este nivelul oamenilor care ii asculta.

@Jenn: What are you smokin’, girl?

One Comment

  1. TRADUCEREA la : “holy spirit is funny, sneaky, silly, blue” și “holy spirit is like the genie from Alladin”??? angels “having farting contest”.
    AICI: “duhul sfânt este amuzant/distractiv, laș, prostuț, albastru” și “duhul sfânt este ca duhul din lampa lui Aladin”, “îngerii au concurs/competiție de lansat beșini”.

    CUM POT OARE AMERICANII SĂ ASCULTE ASEMENEA TÂMPENII DEBITATE DE “FENOMENE” CA ȘI NORA LUI BILL JOHNSON, Jenn Johnson ?!?!? BLASFEMIE !!!
    Mă rog pe ea, pe soțul ei și pe tata socru, shamanul carismatic BILL JOHNSON, îi înțeleg ! E afacere de familie la ei ! Iese banu’ bine, din dat prosteală la fraieri, “munca” e “muncă”, vorba vine, că meserie mai banală și ușoară decât așa ceva nu există, ”taiem niște frunze la câini” pe bani frumoși…de la enoriași (idioții utili).

Leave a Reply