Mandatul 7M (1) : Muntele Media

In cazul in care nu stiti ce semnifica titlul acestei postari va invit sa parcurgeti un post mai vechi pe care il gasiti aici. Pentru o si mai buna intelegere a subiectului va recomand seria de posturi numita “Teologia Dominionului“.

Vom intelege astfel ca unul dintre muntii “mandatului 7M” este “muntele media”. Pentru a “cuceri” sau “a lua in stapanire” acest munte este nevoie de propaganda. Cum se face aceasta propaganda? Prin filme care au o tema aparent crestina si in care “actorii” sunt tot felul de falsi apostoli sau profeti NAR. Acestia sunt prezentati intr-o lumina favorabila cu scopul de a duce in eroare pe cat mai multi cu invataturile lor false.

Ca sa intelegeti ca nu fac afirmatii gratuite am sa va prezint un film in care apar personaje NAR: Bill Johnson, Randy Clark, Mike Bickle, Heidi Baker, Rick Joyner etc. Filmul se numeste “Sons of God” si poate fi vizionat gratuit aici. Trebuie sa va inscrieti si veti primi un cod pe email, dupa care aveti 24 de ore sa vizionati filmul pe Vimeo on Demand.

Cei care vizioneaza filmul si nu stiu nimic despre acesti oameni vor avea impresia ca sunt “cele mai  stralucite minti in crestinism” din ziua de astazi, ca sa il parafrazez pe Iosif Ton. Chiar asa sa fie? Daca despre unii dintre cei mentionati mai sus am mai discutat in posturile anterioare si imi este clar ca sunt niste invatatori falsi, astazi as vrea sa il mentionez pe Ben Fitzgerald, pastor la Bethel Church in Redding California. Ben Fitzgerald este un necunoscut pentru majoritatea oamenilor, dar cei care studiaza miscare NAR il cunosc foarte bine 🙂 Este un personaj reprezentativ atunci cand se vorbeste despre “grave sucking”, un fenomen ce presupune vizitarea mormintelor unor asa-numiti “revivalists” pentru a lua “ungere si putere” din locul in care acestia sunt inmormantati.

Redau mai jos un clip cu Ben Fitzgerald si va las pe voi sa judecati daca in acest clip este vorba despre niste practici crestine sau despre necromantie. Mentionez ca aceasta persoana e pastor la o biserica care se identifica a fi crestina… desi unii spun ca e vorba despre o biserica New Age. Personal le dau dreptate acestora din urma, dar dupa cum spuneam, judecati si cercetati singuri pentru a va convinge daca e asa sau nu.

Nu sunt acestea oare invataturile dracilor despre care se vorbeste in 1 Timotei 4:1-2?

1. Dar Duhul spune lamurit ca, in vremurile din urma, unii se vor lepada de credinta, ca sa se alipeasca de duhuri inselatoare si de invataturile dracilor,

2. abatuti de fatarnicia unor oameni care vorbesc minciuni, insemnati cu fierul rosu in insusi cugetul lor.

Leave a Reply