2 Comments

  1. Problema nu este cât primești, ci cât oprești pentru tine. Clasamentul îl plasează pe Billy Graham în scara veniturilor. Aceasta poate da o imagine deformată. Modestia vieții acestui om este cunoscută de toți cei care i-au stat în preajmă.

    • Frate Daniel, sunt perfect de acord cu dumneavoastra: nu e problama cat primesti, ci cat opresti. Cu siguranta stiti mult mai multe despre Billy Graham decat mine si nu am nici un motiv sa spun ca dansul nu e asa cum il prezentati. E un exemplu care ne arata sa nu credem chiar tot ce se publica pe Internet mai ales ca aceste date nu pot fi verificate. Referitor insa la celelate nume de pe lista: pastorul Chris, Tb Joshua, Creflo Dollar, Benny Hinn etc cred ca stim care e modul de obtinere a veniturilor (vanzarea de iluzii) precum si partea oprita pentru dansii (avioane private, case de milioane de dolari, etc.)
      Altfel spus este vorba despre manipularea pe care o folosesc cei ce predica evanghelia prosperitatii. Din pacate si pe meleagurile noastre incep sa-si faca tot mai simtita prezenta astfel de moguli, care stiu ca acum e momentul sa participe la imparteala tortului. Cu cat prinde fiecare acum o felie mai mare, are speranta ca in viitor sa isi recupereze investitiile initiale. De fapt asta e si scopul celor de la NAR: o oligarhie justificata teologic. Si probabil ca baietii din Romania privesc cu jind la astfel de moguli mentionati anterior si spera ca intr-o zi sa devina la fel de prosperi prin vanzarea acelorasi iluzii.

Leave a Reply