Documentare (7) – Invazia pagana

Deoarece suntem in ajun de “Haloween” si foarte multi crestini nu stiu ce se ascunde in spatele acestei sarbatori, as vrea sa va recomand vizionarea unui documentar pe aceasta tema produs de Caryl Matrisciana si Chuck Smith. Intreaga serie compusa din 13 episoade poate fi vizionata mai jos si este complet tradusa in limba romana.

2 Comments

  1. Îmi aduc aminte, acum mai bine de 10 de ani de zile am putut urmări la televizior acele emisiuni ”alfa si omega”… erau captivante! Caryl Matrisiciana, Dumnezeu să vegheze asupra ei și să o întărească, să nu piardă cununa alergării! Dave Hunt în schimb s-a dus! A scris însă o carte excepțională pentru cei care vor să știe cum se inflitrează minciuna în bisericile de azi: ”Seducerea creștinătății!”…
    Ivazia păgână…. Filmele acestea sunt mai actuale decât oricând!
    Recomand vizionarea unei alte serii extrem de educative: https://www.youtube.com/watch?v=6XqX1XneFCU (New Age – miracol sau miraj).

    Dumnezeu cu tine frate!

    • As putea spune ca oameni ca Dave Hunt si Caryl Matrisciana au fost niste vizionari. Au inteles foarte bine semnele vremurilor si cred ca materialele pe care le-au produs vor fi din ce in ce mai actuale. Dumnezeu sa fie si cu dumneavoastra frate Daniel!

Leave a Reply