Un nou cult penticostal in Romania: “Uniunea Bisericilor Penticostale si Independente ale Trezirii”

Scriam in urma cu ceva timp despre faptul ca bisericile autonome/independente din Romania strang semnaturi pentru infiintarea unui nou cult. Desi in mod normal un astfel de eveniment este anuntat cu surle si trambite… el a fost anuntat astazi in mod “secret” si “neoficial” cu ocazia serbarii a 10 ani de “Raul Adormirii Trezirii”.

Cultul numit “Uniunea Bisericilor Penticostale si Independente ale Trezirii” va fi lansat oficial la sfarsitul lunii ianuarie 2015. Pana atunci totul e “secret” 😉

Aici puteti da “Like” la pagina Facebook a noului cult iar aici gasiti pagina Web (momentan inca in constructie).

Deocamdata aceasta uniune e formata din circa 40 de biserici, dar cine stie cate vor fi tentate in viitor sa migreze spre noul cult unde curge “lapte si miere”.

Esti o creatie noua superioara vechii creatii, ce era “normal” sau slabiciuni in vechea creatie fara Cristos ( boli, depresie, neajunsuri, etc ) sunt de domeniul trecutului! Toate lucrurile in care tu trebuie sa umbli ca si noua creatie in Hristos sunt disponibile tie: vindecarea, propasirea, bucuria, pacea, etc” (www.caba.ro)

Sunt curios cine va fi presedintele acestui cult supranatural unde bolile si depresia sunt de domeniul trecutului 🙂

6 Comments

  1. „cult supranatural unde bolile si depresia sunt de domeniul trecutului” chiar sună funny! Totuși, fenomenul se răspândește și se va răspândi tot mai mult. Cultele evanghelice care datează de pe vremea comunismului sunt anchilozate, iar unii chiar vor să (se) schimbe ceva în bine.

Leave a Reply