Perspectiva profetica

Desi a trecut ceva vreme de cand am intrat in noul an, as vrea sa va urez un “La Multi Ani” fericiti in Domnul tuturor celor care ajungeti dint-un motiv sau altul pe aceasta pagina. Chiar si celor care intrati sa vedeti ce am mai scris despre miscarile din care faceti parte. Sper ca macar anul acesta sa intelegeti ca ceea ce scriu si avertizarile pe care vi le dau nu au menirea sa va defaimeze liderii spirituali pe care ii urmati orbeste, ci sa va pazeasca (si sa ma pazeasca) de toate inselatoriile celui rau care cauta daca se poate sa inghita chiar si pe cei alesi. Urasc manipularea si mistificarea, tocmai de aceea incerc atat cat imi ajuta Domnul sa lupt impotriva lor. Nu am pretentia sa luati tot ceea ce spun ca fiind infailibil pentruca toti gresim si suntem limitati intr-un fel sau altul, dar Domnul sa ne dea lumina in toate!

In zilele care s-au scurs de la inceputul anului am auzit tot felul de “perspective profetice”. Unii au declarat ca 2015 va fi anul victoriei, altii anul bucuriei, altii anul viziunilor and so on. Foarte bine, asa sa si fie! Dar sa fie toate din El, prin El si pentru El!

Deoarece nu am auzit pe nimeni care sa declare anul 2015 – anul discernamantului – am sa imi permit sa fac eu acest lucru. Ma rog ca Domnul sa ne dea anul acesta cat mai mult discernamant pentru ca avem mare nevoie. Atat in ceea ce priveste lucrurile spirituale cat si in ceea ce priveste lucrurile mai putin spirituale. Iar pentru cei care sunteti descurajati poate de toate vestile mai mult sau mai putin negative pe care le auziti la ora actuala, as vrea sa va reamintesc cea mai buna si mai optimista perspectiva profetica pe care noi crestinii o avem:

Maranata – Domnul nostru vine!

2 Comments

Leave a Reply