Dosarele chiX (2)

Gabriel Gorcea (sau cel care l-a ajutat in acest sens, a se vedea capitolul 4) detine IP-urile folosite de “Titel Maghiar”, IP-uri care dupa declaratiile dansului ar fi localizate in Graz, Austria. Urmatorul pas logic ar fi ca cineva sa faca o plangere la politie, iar mai departe pornind de la adresele IP autoritatile implicate sa poata identifica providerul de Internet, iar providerul de Internet poate afla cu exactitate caruia dintre abonati ii apartine un anumit IP (sau i-a apartinut la momentul respectiv). In acest mod s-ar putea ajunge la o concluzie finala si oficiala. Altfel o sa zboare si mai departe acuzatii dintr-o parte in alta si multe intrebari o sa ramana fara nici un raspuns.

Redau mai jos ultimele declaratii ale lui Gabriel Gorcea, seful misiunii Speranta.

3 Comments

  1. Pingback: Dosarele chiX (2) « tineridelanganoi

    • Eu nu am auzit de Titel decat anul acesta. Pana anul trecut in martie cand mi-am deschis acest blog nu prea eram la curent cu ce se intampla in lumea evanghelica. Doar de un an si ceva am inceput sa ma informez mai mult si sa ma pun la curent cu ceea ce se intampla in jurul meu.

      Eu nu m-am rugat pentru Titel. Nu stiu de ce, dar cand am auzit despre acest asa-zis atentat, cu totul alte ganduri mi-au venit in minte decat sa ma pun pe rugaciune. Poate pentru faptul ca sunt circumspect la tot ce vine din zona Olari-Barbosu. Si am eu motivele mele… unele chiar le-am expus pe blog si o sa le mai expun.

Leave a Reply