28 Comments

 1. Daca veti urmari acest videoclip si cunoasteti careva limba italiana, va rog sa-l traduceti si sa-mi trimiteti traducerea la: a.mircea@yahoo.com pentru a o folosi la subtritrarea acestui videoclip si in felul acesta sa-l poata intelege si cei care nu cunosc sau vorbesc limba italiana. Va multumesc

  • Mircea, e “TARE” rău de tot clipul ăsta a lui “Papă-lapte de la țăță dracului” !

   Intr-un clip de un minut jumate capul putred și împuțit spiritual al Romano-Catolicismului ne spune pe șleau, încercând să ne convingă să credem esența doctrinei UNIVERSALISMULUI (promovata de colosul ocult New Age, Masonerie, Biserica Emergenta, Ecumenismul radical/Teologia neoliberala, Misticismului de orice fel, etc., etc.) :
   TOȚI oamenii (indiferent de religie/crez) suntem FII LUI DUMNEZEU”, adică mai clar și mai la obiect: TOATE căile (religiile) duc spre ACELAȘI dumnezeu !!!

  • Daca nu il traduce altcineva pana atunci, o sa il traduca un prieten de-al meu (italiano vero) care stie foarte bine romaneste, poate mai bine ca multi romani…Numai sa dau cat mai repede de el !

 2. Paul, brosura de mai jos merge ca “unsoarea pe o pită caldă” cu clipul acesta video al Papei !

  Rick Warren’s Dangerous Ecumenical Pathway to Rome
  http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=18583
  http://www.lighthousetrails.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=LTP&Product_Code=BKT-RO-RW&Category_Code=BKT

  DACA NICI ACUMA NU SE TREZESC LIDERII EVANGHELICI ROMANI CARE-L IDOLATRIZEAZA PE RICK WARREN (ȘI-S TARE MULȚI, MAI ALES LA BAPTIȘTI) SI CARE-I SLAVESC LUCRAREA SA ECLESIOLOGICA PRAGMATICA (tip fast-food spiritual), PAI ATUNCI NUMAI FLACARILE IADULUI O SA ÎI MAI POATĂ TREZI LA REALITATE !!! Dar atunci va fi mult, mult, mult prea tarziu.

  Unii lideri baptisti romani, care mai au un dram de discernamant isi dau seama de ambuscada spiritual oculta fatala in care au intrat pentecostaltism-carismatismul prin imbratisarea doctrinelor neocarismatice/hipercarismatice N.A.R, dar ei insisi nu-si vad DITAMAI STALPUL din ochii lor cand il slavesc si urmeaza orbeste directivele Bisericii Conduse de Scop ale megarețelei ecumenico-globaliste a lui RICK WARREN.

 3. TRADUCEREA ACESTUI CLIP VIDEO CU PAPA:

  Majoritatea oamenilor de pe pământ se declară credincioși și aceasta trebuie să ducă la un dialog între religii.

  Nu trebuie să încetăm să ne rugăm pentru aceasta și să colaborăm cu cei care gândesc diferit de noi.

  Mă încred în Buda ! (femeia budistă)

  Cred în Dumnezeu ! (evreul)

  Cred în Isus Cristos ! (preotul catolic)

  Cred în Dumnezeu-Alah ! (musulmanul)

  Multe persoane gândesc într-un mod diferit, înțeleg într-un mod diferit, Îl caută pe Dumnezeu sau Îl găsesc pe Dumnezeu în moduri diferite.

  În această multitudine, în această amplă gamă de religii, este doar o certitudine pentru noi: TOȚI SUNTEM FII LUI DUMNEZEU !

  Cred în dragoste ! ( femeia budistă)

  Cred în dragoste ! (evreul)

  Cred în dragoste ! (musulmanul)

  Cred în dragoste ! (preotul catolic)

  Mă încred în voi să vestiți intenția mea pentru luna aceasta: “Fie ca dialogul sincer dintre bărbați si femei din diferite religii să rodească pace și neprihănire” !

  Am încredere în rugăciunea voastră !

 4. Citesc și apreciez acest blog, frate Paul, scuzați de îndrăzneala de a comenta însă “Marele Arhitect” suna într-un limbaj atât de ezoteric, masonic; sau am mai auzit expresia din Ioan 1:14: Cuvântul s-a incarnat. Personal le evit sa le folosesc.

  • Tocmai acest lucru am vrut sa-l scot in evidenta. Termenul de “Marele Arhitect” este folosit de catre masoni care accepta in randurile lor atat crestini cat si musulmani.

   Multumesc pentru apreciere! Domnul sa ne dea lumina in toate!

 5. Ravi Zacharias îsi încheie rugãciunea cu expresia “God’s Holy Name” (“în Numele Dumnezeului Celui Sfânt)”. Atentie si la acest apologet apostat, adulat de mii de lideri evanghelici.

 6. Tendinta de unificare a religiilor nu cred ca va functiona, decat in minte si intentia initiatorilor. Un musulman nu va renunta niciodata la unicitatea lui Allah si nici la Jihad. Niciodata nu vor fi de acord ca sa permita religiei crestine sa i se alature ca o credinta valida. Chiar daca vor schita atitudini pozitive, sa nu uitam ca este o religie cameleonica prietenoasa cand este in inferioritate numerica si razboinica cand detine suficiente resurse sa declanseze macelul Jihadist.
  Evreii nu vor fi niciodata de acord cu Isus Cristos. Budistii, hindusii nu vor accepta celelalte concepte. Personal am convingerea ca singura religie care poate fi determinata sa devina indulgenta este crestinismul. Noi avem “stofa” unora care accepta compromisuri de dragul – dragului. Am convingerea ca toata aceasta mascarada ecumenica incearca distrugerea crestinismului, dar niciodata nu va afecta convingerile musulmane, budiste sau ale evreilor.

  • Romulus, sunt de acord ca prin aceasta mascarada ecumenica se incearca distrugerea crestinismului, dar crezi ca ar fi singurul scop? Sunt voci foarte bine documentate care afirma ca motivul principal ar fi avansarea unei noi ordini mondiale si distrugerea crestinismului e doar un scop intermediar. Crezi ca au dreptate?

  • Hmmm, tendinta de unificare a religii va functiona doar in mintea initiatorIlor… ?!? Biblia e cu totul de alta parere !

   Cartea Apocalipsa ne arata foarte clar ca este o carte profetica chiar din primul sau verset “Descoperirea lui Isus Cristos, pe care I-a dat-o Dumnezeu, ca să le arate robilor Lui ce TREBUIE să se ÎNTÂMPLE în curând”. Adica, Dumnezeu, care cunoaste viitorul , spune credinciosilor sai exact ceea ce se va intampla, nu ce va fi probabil sa se intample dacă si bacă…

   Astfel ni se precizeaza foarte clar in Apocalipsa cap. 13:8 , legat de tema discutata, ca “TOTI locuitorii pamantului i SE VOR INCHINA” fiarei cu exceptia celor care au numele scris in cartea vietii Mielului. TOTI, inseamna TOTI, adica evident toate religiile (crestini apostati, musulmani, budisti, hindusi, etc., etc.). Nu crezi ca primul pas pentru ca TOATE religiile sa recunoasca un singur lider/dumnezeu incarnat, la care sa se inchine asa cum profeteste Apoc., ar fi unificarea lor doctrinara/la nivel de crezuri ??? Daca te vei apleca serios pe studiul religiilor vei vedea ca TOATE marile religii pagane ale lumii de azi au fost setate de Satan sa astepte un “MESIA”. Coincidenta sau nu, in caracteristicile principale, varianta “mesianica pagana” asteptata se potriveste foarte bine cu descrierea biblica a Anticristului. Crezi ca asta e o doar o coincidenta ?

   Satan, vrea o Noua Ordine Mondiala (N.O.M/N.W.O), condusa de varianta sa ”MESIANICA”, Anticristul (Satan intrupat), …si o vrea de muuult tare. Inca din Genesa 11 omenirea amagita de el a incercat sa infaptuiasca acest proiect, dar Dumnezeu le-a dat planurile peste cap. Nici nu-i de mirarea de ce marile foruri politice globaliste folosesc obsedant simbolistica legata de Gen 11 (Turnul Babel). Nu mai este un nici un secret azi ca N.O.M/N.W.O presupune : o singura religie mondiala (exact cum a profetit Ap.13:8), un singur guvern mondial (exact cum a profetit Ap.13:7) si un singur sitem economic global controlat (exact cum a profetit Ap.13:16-17). Mai exista oare vreo carte, religioasa sau nu, care sa precizeze aceste amanunte, cu 2000 de ani in avans, aratand exact cine lucreaza in spatele culiselor si cum ? ABSOLUT nici una ! Doar Biblia !

   Dar scopul suprem pentru care vrea Satan o N.O.M/N.W.O este sa SA I SE ADUCA INCHINARE mondiala, inchinare care i s-ar fi cuvenit de fapt Lui Dumnezeu, Creatorul vietii ! Obtinerea de catre Anticrist a controlului/puterii politice mondiale si financiare este doar instrumentul prin care va obtine INCHINAREA locuitorilor planetei. Cine nu-i de acord sa i e inchine VA FI ELIMINAT ! Vrea inchinarea pe care o merita Dumnezeu, ca sa i se aduca lui. Asta a afirmat de fapt in “manifestul sau luciferic” prin cele 5 “I WILL…” din Isaia 14:13-14.

   FII BINECUVANTAT !

 7. Exista si acest risc desigur. Daca ne uitam in istorie multe imperii exact asta au incercat, instaurarea unei noi oridini mondiale. Asta au incercat romanii, intentia lui Hitler a fost aceiasi. Sigur ca exista un factor de care nimeni nu prea tine cont si anume de Dumnezeu si de voia Lui. Da stiu ce zice apocalipsa, doar ca prea multi vad apocalipsa ca pe o fatalitate si ca pe o profetie. Intotdeauna profetiile s-au diferential de previziunile ghicitorilor prin faptul ca la ghicitori nu exista decat o singura alternativa, in schimb Dumnezeu acorda o sansa celui care se intoarce spre El. Profetiile apocaliptice au devenit un fel de “drobul de sare de pe horn”. Lumea crestina tremura in fata acestor profetii, in loc sa multumeasca Domnului ca avem un scut in El si ca este o cetate de scapare pentru cel ce crede.

  Ca sa revin la intrebare, uitandu-ma in istoria veche si contemporana tendinta de ordine mondiala se reitereaza iar si iar. Asta s-a intamplat cu 2000 de ani in urma, cu 100 de ani in urma, cu 70 de ani in urma si acum iar. Eu sunt optimist si increzator in Domnul si ii multumesc ca ma fereste ca drobul de sare sa nu imi cada in cap.

  Initiativa papala imi arata doar ca este complet inafara crestinismului si ca e doar o persoana politica si atat. Credinta si papalitatea sunt doua lucruri complementare matematic.

  • De fapt realitatea este ca in marea ei majoritate lumea crestina de azi NU mai prea tremura in fata profetiilor Apocalipsei !
   Dar asta nu pentru faptul ca s-au pocait sincer si printr-o credinta sincera in jertfa Mantuitorului Isus asteapta revenirea Lui, gata pentru orice martiraj daca va trebui, numai sa nu se lepede de Cel ce a platit cu cele mai cumplite suferinte pretul iertarii pacatelor lor. Ar fi bine daca lucrurile ar sta asa ! Dar, din pacate, nu este deloc asa.

   Problema este revenirea in postmodernism, pe marea piata a ereziilor, a vechilor interpretari eronate ale cartii Apocalipsa. Ma refer la amilenism, la postmilenism, dar in mod special la PRETERISM.
   Ca rezultat al acestor interpretari eronate ale cartii Apocalipsa, dar mai ales a preterismului, cea mai eronata (caci e o interpretare simbolica), si a unei infuzii ”speciale” postmoderne in crestinism de doctrina oculta elitista New Age, tendinta actuala a elitelor mondiale ”crestine” este sa duca turma sa creada ca, daca noi oamenii ne unim si cooperam, putem “co-crea” cu Dumnezeu impreuna un viitor planetar roz bombon. Adica se crede azi ca profetiile Apocalipsei nu sunt niste evenimente al carui curs se vor desfasura EXACT cum Dumnezeu A PROFETIT in APOCALIPSA, ci ca ele s-ar putea evita, desi Biblia nu precizeaza ABSOLUT DELOC ca DACA si BACĂ oamenii vor proceda intr-un anume fel aceste evenimente S-AR PUTEA EVITA. Ba dimpotriva, Biblia precizeaza ca aceste evenimente TREBUIE sa se intample exact cum Apocalipsa decreteaza profetic chiar din primul sau verset:
   ““Descoperirea lui Isus Cristos, pe care I-a dat-o Dumnezeu, ca să le arate robilor Lui ce TREBUIE să se ÎNTÂMPLE în curând”.

   MARANATA !

 8. Va mai amintiti probabil de infamul pact ecumenic cu musulmanii din 2007, semnat la Universitatea Yale de catre 300 de lideri crestini, care urmarea acelasi scop ca si cel desprins din clipul video al papei.
  SURSA: https://ioan8.wordpress.com/2011/10/03/lectorul-universitar-emanuel-contac-de-la-itp-promoveaza-pe-blogul-lui-teologi-apostati-care-sunt-un-pericol-pentru-crestinism/.

  Nu de mult, un grup format din cei mai importanti (eruditi) rabini evrei oritodocsi din Israel, SUA si Europa, au emis o declaratia publica istorica afirmand ca CRESTINISMUL este “rezultatul si darul catre natiuni, intentionat de catre divinitate”. Declaratia, care este un act public istoric, indeamna evrei si crestinii “sa LUCREZE IMPREUNA ca si PARTENERI pentru a acorda atentie problemei schimbarilor morale ale erei noastre”… dar cu nici un chip pentru ca evreii sa poata auzi evanghelia si sa creada in Mantuitorul ISUS CRISTOS, nu !, asemenea activitati de “prozelitism” crestin sunt excluse in acordurile inter-religioase ecumenice.
  Anul trecut s-au aniversat 50 de ani de la “NOSTRA AETATE”, declaratia emisa in 1965 de Conciliul Vatican II. “Nostra Aetate” a marcat un moment hotarator in geneza relatiile ecumenice dintre crestini si evrei. Astfel, asa cum spuneam, nu de mult, un grup de lideri religiosi evrei au raspuns “mainii intinse oferite de surorile si fratii crestini” printr-o proprie declaratie, ca raspuns la declaratia catolica “Nostra Aetate”. Declaratia liderilor evrei s-a intitulat sugestiv, in stil ecumenic: “Sa facem voia tatalui nostru din ceruri: Spre un parteneriat intre evrei si crestini”. Declaratia liderilor religiosi evrei a fost semnata de 25 de eruditi rabini evrei ortodocsi, care i-au invitata pe alti colegi, rabini ortodocsi, sa se alature lor prin semnarea acestei declaratii istorice (ecumenice).
  SURSA: https://us-mg5.mail.yahoo.com/neo/launch?retry_ssl=1#3900604027

Leave a Reply