Passion Conference Exposed

“This video is a sincere attempt to expose falsehood and lies which hide behind popular “Christianity”, lies so deceptive that people can scarcely consider the claims of Biblical Christianity. Included in this exposé are major figures: Ravi Zacharias, Lecrae, Triplee, Christine Caine, Matt Chandler, Levi Lusko, Louie Giglio, and more. May the Lord have mercy and magnify the truth over and above that which is a lie for the sake of many perishing souls and for His Name’s sake, in Jesus’ Name. Amen.” (Examine Your Faith)

3 Comments

 1. un video foarte real despre problemele care sunt la conferinta Passion si altele de genul asta . pacat ca organizatorii Passion apeleaza la mijloace murdare pt a reduce la tacere adevarul

 2. Am urmarit pana la capat acest material video.
  Cei cativa tineri crestini care l-au realizat aveau mare dreptate in ceea ce spuneau, nu e nevoie sa intru in detalii, doar ca ar fi trebuit, parerea mea, sa-l croiască intr-un mod mai profesionist, d.p.d.v. al realizarii unui astfel de gen de material cu care vrei sa demolezi ditamai “vițelul de aur sfânt”, sau de ce nu , ditamai “vaca sfânta”, sau chiar, de ce nu ,,… marele “bou sfânt” la care se inchina idolatric neoevanghelismului contemporan. Va las libertatea sa alegeti voi care-i vitelul, vaca si boul…

 3. Passion Conference – ianuarie 2016 – despre marele “apologet” Ravi Zacharias

  Știind că filozofia si spiritualitatea ecumenică radicală si ideologia globalistă (N.W.O), concepte total ANTI-biblice,, profund pro-pagâne (New Age), stau ca temelie solidă la baza O.N.U (U.N), ar trebuii sa fie pentru orice crestin care mai rationeaza azi, un semnal de ALARMA, atunci cand liderii O.N.U (U.N) invita vreun lider crestin, dandu-i o platforma, de unde sa poata sa tina un discurs, mai ales cu asa ocazie mare cu care a fost invitat RAVI ZACHARIAS la O.N.U (U.N), asa cum ii place lui sa se laude de multe ori cand are ocazia. Ei bine, nici aici nu s-a putut abtine sa precizeze cum a tinut el un discurs la sarbatoarea mic-dejunului anual cu rugaciune al O.N.U. (U.N) in fata unui mare numar de politruci globalisti. Chiar si pe pagina virtuala a RZIM, se precizeaza ca a fost invitata DE DOUA ori la O.N.U (U.N) pentru acelasi scop !

  Avand in vedere cele spuse mai sus, sa analizam putin alta relatare interesanta a lui R.Z. Ceea ce Ravi Zacharias, un om inteligent si foarte cult, cu vaste cunostinte apologetice, a uitat sau omis sa precizeze in fata auditoriului sau de zeci de mii de tineri, cel putin cat a fost redat in acest video, este urmatorul fapt. Atunci cand a pomenit de discutia sa, programata politic de la inalte niveluri, avuta in trecut cu șeicul palestinian de care pomeneste in Passion Conference 2016, lider musulman care era in ierarhia de conducere a organizatiei teroriste Hamas, R. Zacharias si-a fondat intreaga sa discutie cu acesta pe o premisa falsa care de fapt reprezinta o adevarata initiere in Crislam.

  R.Z si-a construit introducerea discutiei sale cu seicul palestinian, lider in Hamas, pe falsa axioma crislamista care postuleaza ca Dumnezeul iudeo-crestin revelat in N.T si V.T este unul si acelasi cu Alah, idolul Islamului. R. Z i-a relatat pe scurt, in acea discutie cu seicul, despre istorisirea biblica a (incercarii) lui Avraam de a-si sacrifica propriul fiu, pe Isaac, cand a fost testat el de DUMNEZEU. Musulmanii recunosc ca valida aceasta istorisire biblica, cu precizarea importanta ca in varianta islamica nu Iosif a fost cel pe care Avraam a vrut sa-l sacrifice la porunca divina ci Ismael (stramosul arabilor). Ce vreau sa remarc nu e modul manipulativ cum mahomedanii, carora le place foarte mult minciuna si inselatoria (fac parte din doctrina jihadului) denatureaza relatarile biblice in favoarea lor, ci faptul ca “marele” apologet R. Zacharias crede si sustine public, indirect, ca putem pune egal intre Dumnezeu (Cel Adevarat) revelat in Biblie si Alah (idolul Islamului), revelat demonic in Coran.

Leave a Reply