11 Comments

 1. Sigur, dați-mi mie banii voștri (cei 4200$). Si, asta cât mai repede, (până miercuri) poate mii dați mie, poate soției, poate lui Petrică.

  Vorbind de invatatorii mincinosi, Biblia spune: În lăcomia lor vor căuta ca, prin cuvântări înşelătoare, să aibă un câştig de la voi. Dar osânda îi paşte de multă vreme şi pierzarea lor nu dormitează. (2 Petru 2:3)
  Când oamenii încep să vorbească despre modul în care au nevoie de bani, puteţi şti că ei sunt lacomi și vor banii voştri. Lăcomia, este un semn care arată că încrederea lor nu este în Dumnezeu, astfel de oameni nu vor vedea Împărăţia lui Dumnezeu.
  Căci ştiţi bine că nici un curvar, nici un stricat, nici un lacom de avere, care este un închinător la idoli, n-are parte de moştenire în Împărăţia lui Hristos şi a lui Dumnezeu. (Efeseni 5:5)
  Nici o slugă nu poate sluji la doi stăpâni; căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt sau va ţine numai la unul şi va nesocoti pe celalt. Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona.” (Luca 16:13)

 2. Daca nu s-au strans, i-a dat Lascau imprumut din trezoraria bisericii. 🙂 Nu va ingrijorati. EI au lucrat bine impreuna si “inainte”, ca au “origini” pe la Oradea. 🙂

 3. Multumim pe aceasta cale celui care a facut aceasta inregistrare. Este cel mai rusinos videoclip in care acest pastor carismatic, Ioif Ton, apare. Pentru cei care nu stiu, el locuieste in SUA de mai multa vreme unde detine, printre altele, si o casa de sute de mii de $, avind si o pensie frumoasa, si probabil si un cont bancar… Asta in sine nu este rau pentru ca omul a muncit pentru ceea ce are. Dar atunci CU CE TUPEU VII IN FATA UNEI BISERICI SA CERSESTI 4200$ pentru bilete de avion ca sa mergi in Romania? Ca sa faci, ce, in Romania? Sa-ti raspindesti otrava carismatica peste tot pe unde te duci, incepind de la biserici de acolo si terminind cu aparitii pe la tot felul de canalele “crestine” care sint oricind gata sa invite pe aproape oricine pentru a mai face inca o emisiune? Si inca ceva. Un bilet de avion NU COSTA 4200$ din SUA pina in Romania. Acesta costa intre 1000$ si 2000$, dus-intors, depinzind de clasa la care vrei sa zbori, daca nu cumva vrei sa calatoresti la business class, care este printre cele MAI SCUMPE bilete de avion. Acest pastor, nu mai are mult si il ajunge din urma, cu tupeul lui incredibil, pe Benny Hinn sau pe Joyce Meyer care au fiecare avionul lor personal. Rusine “frate” Ton pentru acest comportament “cit se poate de fratesc”. In care din evanghelii ai vazut aceasta practica de a-ti jumuli fratii si surorile din biserica? Si nici in America banii nu stau pe garduri. Probabil ca ai luat exemplul lui Iuda Iscarioteanul, cel care era responsabil de “punga cu bani” a apostolilor. Dupa cum reiese foarte clar din inregistrare, omul acesta nici o clipa nu s-a jenat sa afirme si sa-si dea pe fata in fata bisericii, practica lui mai veche de a ‘stringe fonduri’, practica de care stia si Petrica Lascau, dupa cum singur o afirma. In schimb, el era preocupat de un singur lucru: SA NU FIE INREGISTRAT. Si iata ca Dumnezeu a vrut sa fie! De ce? Ca sa aflam si noi cine este cu adevarat acest om.
  Dupa cum singur a afirmat, bisericile din Romania nu l-au putut ajuta cu atitia bani. Ce tupeu fara margini trebuie sa ai ca sa ceri atitia bani de la biserici aflate intr-o tara ca Romania, in care multe din ele abia au bani sa-si plateasca utilitatile si personalul!
  Nu “frate” Ton, cu asa un tupeu si o asa teologie, mai bine RAMII ACOLO UNDE ESTI ACUM, si daca totusi vrei sa-ti vizitezi tara de bastina, vino pe banii tai, asa cum face fiecare roman care traieste si munceste cinstit in America.
  Traim intr-adevar vremuri in care rusinea si tupeul sint extinse la maximum, si inca de cine ? De cei care vin sa ne invete caile Domnului? Oare al carui domn?

Leave a Reply