“Crème de la crème” a carismaticilor de azi

In anul 2008 Todd Bentley primea “ungerea” de la Bill Johnson, John Arnott si Che Ahn sub indrumarea lui Peter Wagner si a altor 500 de “distinguished recognized apostoles”, acestia facand parte din NAR (New Apostolic Reformation) care reuneste la ora actuala toate aceste miscari neo-carismatice de asa-zisa trezire spirituala.  S-au profetit multe binecuvantari asupra acestuia, dar ironia sortii a facut ca in acelasi an Todd Bentley sa divorteze si sa se recasatoreasca apoi in 2009 cu cea care “il consola“in timpul divortului. A urmat apoi un process de restaurare a lui Todd Bentley. El este “in lucrarea Domnului” si azi alaturi de actuala lui sotie Jessa. Cat de penibile sunt toate acestea sa-l lasam pe Todd Friel sa ne spuna.

Tinand cont ca profetiile acestor asa-zisi apostoli nu s-au implinit, ii putem considera profeti mincinosi? Va doriti asa ceva in Romania? V-ati putea vedea copiii, fratii, parintii sau prietenii pacaliti de acesti oameni?

Nu vă înşelaţi: “Tovărăşiile rele strică obiceiurile bune”.

One Comment

  1. Ce circ dezgustator si trist pentru orice om care iubeste pe Domnul nostru Isus Cristos!
    In tot circul asta, in care niste actori prost inspirati maimutaresc gesturi, cuvinte si emotii “biblice” si “crestine”, este inaltat, cinstit si binecuvintat omul. Impresia pe care o ai cind asculti este ca numele Domnului este luat in desert, este folosit doar pentru a crea impresia de “autoritate” pentru cuvintele omului. Om care nu vorbeste si nu actioneaza in spiritul Scripturii, ci pentru promovarea proprie. Foarte trist. Feriti-va de ei! Asa cum spune si Daniel Branzai. Ma intreb daca ar fi intr-o tara unde crestinii sint persecutati ce s-a r alege de cuvintele lor pompoase, puternice doar la microfon, dar fara nici o putere spirituala.

Leave a Reply