“Drumul Crucii” din Arad confiscat de neo-carismaticii de la Adoram

Nu vreau sa discut daca sunt bune sau nu aceste manifestari in Romania. Personal cred ca nu, iar o explicatie foarte buna de ce cred asta o puteti gasi aici.

Insa intrebarea pe care mi-o pun acum este: E bine ca evanghelicii din Arad si Timisoara sa participe la acest eveniment organizat in colaborare cu Adoram? E bine ca evanghelicii din Arad si Timisoara sa colaboreze cu cei care sunt printre promotorii “Toronto blessing” (trezirea sau binecuvantarea Toronto) in Romania si sa le dea credit acestora considerand colaborarea lor cu cei din NAR (Noua Reforma Apostolica)? Inteleg oare evanghelicii din Arad si Timisoara implicatiile si consecintele acestui gest?

Ce ne spune Biblia despre cei care se asociaza cu acesti amagitori care aduc o alta invatatura:

“7. Caci in lume s-au raspandit multi amagitori, care nu marturisesc ca Isus Hristos vine in trup. Iata amagitorul, iata Antihristul!
8. Paziti-va bine sa nu pierdeti rodul muncii voastre, ci sa primiti o rasplata deplina.
9. Oricine o ia inainte, si nu ramane in invatatura lui Hristos, n-are pe Dumnezeu. Cine ramane in invatatura aceasta are pe Tatal si pe Fiul.
10. Daca vine cineva la voi, si nu va aduce invatatura aceasta, sa nu-l primiti in casa si sa nu-i ziceti: “Bun venit!”
11. Caci cine-i zice: “Bun venit!”, se face partas faptelor lui rele.” (2 Ioan 1:7-11)

Doamne ajuta-ne sa nu o luam inainte si sa ramanem la invatatura Ta!

Adoram Arad pregateste conferinta “Un Drum Nou” in 9-10 mai unde il au ca invitat pe Carlos Rodriguez. Acest “drum al crucii” este o foarte buna oportunitate de a face reclama conferintei din mai. In prima faza incearca sa aduca oamenii la Isus ca mai apoi sa-i converteasaca la evanghelia lui Bill Johnson, Randy Clark, John Arnott , adica noua evanghelie NAR. Pozitionarea lor in organizarea evenimentului “Drumul Crucii” in Arad este un beneficiu de imagine nemaipomenit pe care vor incerca sa-l fructifice la maxim si multi vor fi inselati crezand ca sunt “de ai nostri”… Nu, nu sunt dintre ai nostri dar sunt printre ai nostri. Ai nostri care dorm… Pe pagina de youtube a bisericii Adoram ultimul videoclip e cu “Drumul Crucii” iar penultimul cu Bill Johnson.

Tinand cont de toate acestea consider ca drumul crucii de la Arad va fi unul al ador(a)mirii in loc sa fie unul al crucii… sau al Invierii…

Leave a Reply