Despre Shaktipat Kundalini

Despre ce inseamna Kundalini si cum se realizeaza trezirea energiei spirituale Kundalini se pot gasi multe informatii pe Internet. De obicei eu folosesc resursele in engleza dar se gasesc si in romaneste pentru cei care nu inteleg engleza. De aici am selectat un fragment care ne prezinta efectele trezirii acestei energii:

“Trezirea lui Kundalini se poate manifesta la toţi oamenii, indiferent de calea spirituală sau de religia din care fac parte. Manifestări ale ridicării energiei Kundalini: tremurături involuntare ale corpului, sentimente de bucurie şi beatitudine, senzaţii de frig în organism, senzaţii de căldură pe coloana vertebrală, perceperea unor puternice flash-uri de energie, furnicături în corp sau, mai ales, pe coloană, sentimente de confuzie şi incertitudine, schimbări bruşte de stări lăuntrice, stări de somnolenţă şi ameţeală, stări de fericire, perceperea de sunete şi culori subtile, trezirea intuiţiei şi a creativităţii la un nivel mult mai înalt.”

Aceasta trezire spirituala poate fi transmisa printr-un cuvant sacru, printr-o mantra, prin atingere sau printr-o privire iar ca rezultat are loc manifestarea elementelor descrise mai sus. Considerand aceste manifestari putem afirma ca este vorba mai mult despre o influenta de natura demonica decat despre o anumita forma de energie, aceleasi manifestari fiid vizibile si in cazul celor posedati de demoni. Mai jos puteti vedea secvente video din cadrul acestor servicii de trezirea a energiei Kundalini. Atentie, s-ar putea ca unele secvente sa va afecteze emotional, desi acestea nu sunt dintre cele mai ciudate pe care le-am vazut.

Leave a Reply