Teologia Dominionului (2)

Continuare de aici.

O alta serie excelenta de interviuri realizate de catre dr. Martin Erdmann de la “Verax Institute”, invitatul fiind pastorul Dean Good.

3 Comments

    • Frate Daniel Branzai,

      multumesc si eu pentru apreciere, dar dupa cum spuneati toata slava sa fie a Domnului! Sper ca cei care trebuie sa auda mesajul meu, il vor auzi si il vor intelege.

      Domnul sa va binecuvinteze!

  1. Se scriu multe carti azi in lumea crestina, iti trebuie mult discernamant spiritual (care vine bine-nteles dintr-o buna cunoastere a Scripturilor) ca sa nu arunci banii pe lucruri care vin din pornirea inimilor unor oameni si nu din inspiratie lui Dumnezeu si nici a Scripturilor, scrieri care mai mult tulbura decat zidesc. Azi sunt mai apreciate istorioarele,romanele crestine, etc., decat cartile bune si foarte utile care te consolideaza intr-o buna intelegere a Scripturilor. Oare de ce a devenit azi Scriptura atat de neglijata? Multi credinciosi nu cunosc doctrinele de baza crestine dar cunosc o sumedenie de carti cu povestiri (nu suntem impotriva lor caci sunt experiente ale unor crediinciosi care pot fi utile la un moment dat in viata unora care se confrunta cu aceleasi probleme, imbogatesc si cultura noastra generala si pot chiar ajuta in unele cazuri la o buna consolidare spirituala), dar daca acestea sunt mai pretuite decat Scriptura, citite mai mult si – daca cumva – iti faci norma de crez si traire dupa alte carti si nu dupa Scriptura, atunci alunecare pe panta invataturilor si practicilor false este foarte deschisa. Este de mare importanta predicarea doctrinelor biblice si aplicare lor in viata personala in primul rand dar si in cea de trup a bisericii. Doamne ajuta, Doamne da izbanda!!

Leave a Reply