Muzica crestina, huh?

Citeam de dimineata un articol despre “Dumbfest 2014” adica “cel mai mare festival de muzica crestina din Romania“. Ok, sa zicem ca e asa cum spun ei, nu sunt “din domeniu”. Cica va participa si Sunny, deci inclin sa cred ca va fi super.

Stau insa de multe ori si ma intreb cat de “crestina” este aceasta muzica si ce mesaj se transmite prin ea…

Una dintre formatiile participante care mi-au atras atentia intr-un mod mai deosebit este “Skydive”, care de curand si-au lansat un nou videoclip supersonic la piesa “Unbelievable“. Primul gand care mi-a venit in minte dupa ce am vizionat clipul pe Youtube a fost acesta. Sper ca tinerii si copiii din “generatia supranaturalului” sa nu incerce asa ceva acasa. Doamne fereste sa se intample la fel ca si in cazul reclamei amintite anterior… Si sper sa nu se ajunga la CNA…

Si un mesaj pentru cei de la Skydive: Baieti, ar trebui sa luati niste lectii de la Sun Ho 🙂

3 Comments

  1. Am eu impresia , sau vocalistul acestei trupe de muzica “crestina” chiar si-a trasat conturul ochilor ca si femeile ?

    Toata melodia are doar doua versuri , care se repeta in stil mantra ( ca si un calugar budist care-si recita mistic “rugaciunea”) .

    SI MAI AU UNII TUPEU SA SPUNA CA ASEMENEA CANTECE (DESCANTECE) NU INDUC O STARE PREGATITOARE PROCESULUI MANIPULARII (SPALARll PE CREIER) !

    Hitler cunostea rolul anumitor tipuri de muzica si versuri in procesul pregatirii manipularii , si propaganda nazista a folosit-o din plin .

    • Din pacate acest eveniment este doar un paravan sub care sunt atrasi tot mai multi tineri spre aceste organizatii non-deniminationale 🙂 Probabil unii cantareti si unele “trupe” nu stiu la ce se asociaza, altfel nu imi explic prezenta lor la acest festival.

Leave a Reply