Binecuvantarea de la Arad (1) Sarpele Kundalini se trezeste la Adoram

Scriam cu ceva timp in urma ca cei de la “Catch the Fire” (adica Toronto blessing) isi clocesc ouale la biserica Adoram din Arad. Iata ca incet-incet apar si puii, iar acest fenomen ocult numit “trezirea sarpelui Kundalini” a ajuns sa fie experimentat la aceasta biserica “crestina” in cadrul unui asa-zis “fire-tunnel“. Acest “tunel al focului” e practicat si de cei de la “Bethel Church” (biserica lui Bill Johnson) si multi altii din cadrul miscarii NAR.

Un alt nume sub care e cunoscut acest fenomen ocult se numeste “soaking in the spirit” (odihna in duhul). “Odihna in duhul” e un fel de “crestinizare” (sau mai bine zis cretinizare) a manifestarilor energiei Kundalini. O sa observati in acest video cum oamenii cad pe jos, adica sunt “soaked”, iar ceilalti ii transporta undeva mai pe margine pentru a se “odihni in duhul”. Toate aceste manifestari oculte se intampla sub privirile gurului Eddie James si a gurului Marius Panda (vezi incepand de la 2h 8m 50s).

Maine la Timisoara? Si apoi in toata tara?

Cei care vor sa afle mai multe despre Kundalini pot viziona aici si aici doua clipuri in care se discuta despre acest fenomen mai pe larg.

14 Comments

 1. Muzică cu ritm, dans, incantație, repetiția cuvintelor care invocă duhurile demonice, “lideri” îmbrăcați dezordonat-indecent, unii cu șapca pe cap. Vorbesc de rugăciune și închinarea, dar sunt departe de realitate, nici vorbă de rugăciune sau de închinare. Pe Marius PANDA l-au prins ușor în capcană, ca fost și actual lider de “trupă” (cum singur se exprimă într-un interviu), el “lucrând” prin muzică.

  Încă o dovadă cât de periculoasă este muzica în bisericile de azi. Să vedem ce spune Biblia, cum au lucrat apostolii. Evanghelia are putere, ea e puterea lui Dumnezeu. Să se propovăduiască Cristos și El răstigmit pentru păcatele noastre, pentru mântuirea celui care crede și se pocăiește. Iar cântările să fie comune (cu corul și adunarea), de genul celor scrise de Nicolae Moldoveanu, drese cu har și cu sare. Să se evite folosirea cântărilor neconsacrate, neduhovnicești, care duc la slăbirea crednței..

  Cum poate să creadă cineva de bun simț că prezența lui Dumnezeu coboară datorită muzicii și mișcărilor lor lascive sau scuturate?

  • Nu degeaba se spune ca muzica a fost portita prin care au intrat multe invataturi false in adunarile crestine. Astazi e mai multa muzica care nu transmite nici un mesaj in detrimentul Cuvantului. Nu zic ca muzica nu este buna, dar accentul trebuie sa fie pe Cuvant.

 2. Pacat ca oamenii acestia aleg sa-L caute pe Dumnezeu in felul acesta , cu totul strain Bibliei , specific metodelor metafizice ale cultelor New Age .

  Tehnica “Tunelul focului” este preluata de la biserica hiper-carismatica Bethel , din Redding California , pastorita de Bill Johnson . Manifestarile de la tunelul focului de la biserica lui Bill Johnson sunt extrem de socante ( urlete isterice necontrolate si neregizate , cazaturi pe jos necontralate , zvarcolituri isterice prelungite ale corpului , ce sa zic pare NEBUNIE curata ).
  Rar mi-a fost dat da aud atatea aberatii nebiblice si povesti vanatoresti cum debiteaza pastorul Bill Johnson in predicile si discursurile sale .

  ADORAM TREZESTE-TE SI POCAIESTE-TE PANA NU-I PREA TARZIU ! RENUNTA LA INVATATURILE SI PRACTICILE NEBIBLICE ! Unde ati vazut voi in Scriptura ca Domnul Isus , sau ucenicii sai , sau biserica primara apostolica sa practice metoda “TUNELUL FOCULUI” ??? Da … , o sa spuneti ca “profetii” vostri din NAR profetesc ca , acuma , Dumnezeu face un lucru sau lucruri “NOI” . Problema cu lucrurile astea “NOI” e ca nu sunt noi de loc ! Ele se regasesc in practicile oculte din multe forme de Misticism PAGAN , atat antic cat si contemporan .

  NEW AGE-UL A INTRAT CU DOCTRINELE SI PRACTICILE LUI IN BISERICILE EVANGHELICE , TRAVESTIT IN HAINA “CRESTINA” !

  • Da, solutia este pocainta. Dar cum sa te pocaiesti daca nu intelegi ca esti gresit? Nimeni nu e perfect, dar unii sunt asa de orbiti incat inainteaza pe calea invataturilor false fara nici o urma de discernamant. S-au lasat sedusi de aceasta evanghelie falsa a semnelor si minunilor, iar ca urmare nu mai pot face distinctia dintre crestinism si ocultism. Da, avem un Dumnezeu mare care poate face minuni, dar sa fim atenti ca sunt si minuni inselatoare. Si diavolul face minuni.

 3. Felicitari frate Paul pentru alegerea facuta cu emisiunea radio a grupului apologetic THE BEREAN CALL , pentru ai ajuta pe cei care cauta sa aibe DISCERNAMANT BIBLIC in aceste vremuri tulburi pentru crestinismul evanghelic .

  • Iti impartasesc durerea , frate Paul ! Aceste materiale de apologetica care demasca infiltrarea doctrinelor si practicilor mistice din New Age ( travestite in haina crestina neo-evanghelica ) intre evanghelici , cred ca TREBUIE traduse OBLIGATORIU in limba romana pentru avertizarea evanghelicilor romani . Sinceritatea si buna intentie in umblarea in credinta a credinciosilor evanghelici nu creaza automat imunitate spirituala in fata inselatoriei religioase promovata in numele lui Isus , de care Biblia ne AVERTIZEAZA ca se va amplifica spre atingerea apogeului sau in vremurile din urma .

   Am cugetat in ultimul timp la cum as putea sa incep sa traduc materialele de apologetica evanghelica pentru a le distribuii in spatiul virtual al internetului pentru credinciosii romani . Am si gasit un prieten dispus sa ma invete sa utilizez programul de imprimare a subtitrarii pe documentarele si prezentarile power-point de apologetica in lb. engleza . Din pacate tot in acest timp am inceput sa am niste probleme de sanatate (am si avut o interventie chirurgicala foarte recent din cauza asta ) si nu imi pot permite din cauza asta sa incep aceasta lucrare . Dar totul e in mana Domnului ! Ma rog ca Domnul sa ma ajute sa ies biruitor din aceasta incercare si sa ma ajute sa realizez acest proiect de traducere .

   • Domnul sa va dea sanatate, frate Traian! Din pacate televiziunile care isi spun crestine in loc sa faca aceasta treaba si sa traduca documentare din acest domeniu, sunt preocupate sa le faca reclama acestor invataori falsi care sunt acum la moda…

 4. ,,Soaking“ se traduce prin imbibat cu ceva. Poti spune dupa o ploaie ca cineva a fost udat pana la piele sau ca a ost facut ciuciulete. Ideea este de imbibare.
  verb (used without object)
  1.
  to lie in and become saturated or permeated with water or some other liquid.
  2.
  to pass, as a liquid, through pores, holes, or the like:
  The rain soaked through the tear in the umbrella.
  3.
  to be thoroughly wet.
  ****
  Pune, te rog, posibilitatea ,,reblog ca sa putem redistribui meterialele tale.

 5. Oare oamenii din această “biserică” ce Biblie citesc ? Dacă ei au impresia că fac parte din Biserica lui Cristos, SE ÎNȘEALĂ AMARNIC, în frunte cu pastorul lor cu tot. Ceea ce fac ei acolo este mai mult joaca de-a biserica. Cei care cunoașteți cît de cît Biblia, puteți numi acest spectacol jalnic, închinare ? O fi închinare în mintea lor, dar ÎN NICI UN CAZ închinare biblică nu este. Pentru cei sceptici, vă recomand să analizați și să vă uitați la:

  1.Ținuta lor, la o bună parte din ei, atît cea a invitaților cît și a bisericii, a băieților și fetelor mai tinere în special. Ai impresia că toți aceștia, cu mici excepții, sînt gata să meargă undeva la munte într-o excursie, nu să apară în fața Domnului Isus în biserica Sa. Atît ținuta cît și atitudinea lor se poate traduce printr-un singur cuvînt: REBELIUNE și IGNORANȚĂ. În democrația lui Dumnezeu EXISTĂ REGULI, nu face fiecare de capul lui ce vrea, pentru că dacă ar fi așa, în biserică s-ar instaura HAOSUL. Oare cei prezenți acolo în biserică, în frunte cu pastorul lor, inclusiv invitații, ce Biblie citesc, deoarece acolo toate aceste “detalii” de care vorbesc aici, sînt arătate și descrise cu lux de amănunte. Oare Duhul Sfînt care i-a inspirat pe cei ce au scris Evangheliile, A FOST sau ESTE DEMODAT, sau NU A ȘTIUT și NU A ÎNȚELES CĂ ”VREMURILE SE VOR SHIMBA” ? Cine de cine trebuie oare să asculte, EL de noi, sau noi de EL ? Iată însă că după cît se pare în această biserică Duhul Sfînt trebuie să fie cel care CEDEAZĂ, pentru că pentru cei din această biserică părerile lor primează.

  2.Modul LIBERTIN de închinare, care nu are nimic biblic în el. Se țopăie, se sare în sus și în jos ca la orice onomastică laică sau discotecă. Ai impresia uitîndu-te la unii dintre ei că sînt realmente sub influența etnobotanicelor, sau mai direct spus, drogați. Apostolii s-ar întoarce în mormît dacă i-ar vedea. Nu înseamnă că dacă în TEXTUL melodiilor pe care ei le cîntă, mai apare cîte un Isus sau un Dumnezeu sau Aleluia, melodia devine în mod automat și creștină.
  Ritmul și stilul muzicii care se cîntă și se dansează aici îmi aduce aminte mai degrabă de stilul de muzică și dans, stil “voodoo”, practicat de negrii din triburile junglei din Africa, dansînd în jurul focului ca zeul la care se închină să-și facă apariția.
  Ritmul și stilul acesta de muzică și dans este demonic și nu are NIMIC de-a face cu învățăturile apostolilor evanghelici, ci mai degrabă cu dumnezeul acestei lumi, hotărît să înșele și să orbească spiritual, în aceste zile de pe urmă, pe cît mai mulți, știind că i se apropie ceasul cînd Isus Cristos va reveni. Și victimele cele mai ușor de vînat și racolat sînt tinerii, datorită lipsei lor de experiență de viață și de discernămît spiritual.
  Din nefericire, noi ca români în general, avem un mare defect. Acceptăm cu ușurință orice vine de afară. Cum vine cineva de afară, indiferent de unde, fie America, fie Africa, Australia sau de oriunde, ÎNGHIȚIM PE RUPTE, PE NEMESTECATE, și mai ales, PE NEGÎNDITE aproape ORICE. Orice este nou și aproape ORICE ni se oferă, FĂRĂ NICI UN DISCERNĂMÎNT. Este foarte trist acest lucru, dar este cu atît mai trist atunci cînd la mijloc este invocat Dumnezeu. Înghițim orice otravă, numai pentru că aceasta nu este ”made in Romania.” Și vina o au, în primul rînd PASTORII, care de dragul de-ași LĂRGI NUMĂRUL MEMBRILOR BISERICII și implicit a COTIZANȚILOR, aduc în bisericile lor tot felul de invitați, cu tot felul de învățături și practici străine care NU AU NIMIC ÎN COMUN cu ÎNVĂȚĂTURILE Bibliei.

  3.”TUNELUL DE FOC”, alt găselniță diabolică inventată de Satan pentru creștinii secolului XXI pentru a-i devia de pe calea lor spre Cristos și a-i pune pe o altă cale care duce în Iad. A fost destul ca ”pastorul” Bill Johnson de la “biserica” sa din Reding, California să dea tonul, că s-au și găsit adepți, chiar și aici în România noastră, care să asimileze aceste “noi idei, metode și dezvăluiri” date acestui “pastor” de dumnezeul acestei lumi, pe care unii îl confundă în mod jalnic cu Dumnezeul adevărat. Dacă vreți să aflați mai multe despre deviațiile grave ale lui Bill Johnson și a învățăturilor sale NE-BIBLICE, intrați pe internet(dacă stăpîniți limba engleză) și o să aflați mai multe detalii în legătură cu el și biserica lui care în mod sigur O SĂ VĂ ȘOCHEZE NEGATIV.
  Una din cele mai noi “descoperiri sau revelații”, spuneți-i cum vreți, primită de acest “ales”, Bill Johnson, este aceea de a merge la mormîntul unor “oameni ai lui dumnezeu” decedați care au avut atunci cînd au trăit daruri spirituale și o “ungere” deosebită. Îmbrățișîndu piatra funerară sau culcîndu-te peste mormîntul respectivului, tu poți astfel să absorbi “ungerea” specială a mortului.
  Mai demonic decît atît nici nu se putea. Și atunci de unde primește și a cui lucrare o face acest Bill Johnson ? Aveți aici videoclipul: https://www.youtube.com/watch?v=LrHPTs8cLls&x-yt-ts=1421914688&x-yt-cl=84503534

  4. O regulă elementară pentru cei care vorbesc în limbi în biserică, este că aceasta trebuie să se facă NUMAI DACĂ este și cine să interpreteze ceea ce se spune în limbi, pentru că altfel cu ce-i “zidește” faptul acesta pe cei prezenți dacă ei nu înțeleg ceea ce se spune ? Răspuns: Cu absolut N-I-M-I-C. Și atunci ?

  5.Teatrul și scenetele cu “mesaj creștin” din biserică. Am ajuns oare să fim chiar atît de încuiați încît să nu mai înțelegem Cuvîntul scris a lui Dumnezeu din Biblie, fără ca să recurgem la aceste practici ieftine și copilărești ? Poate la copiii de grădiniță să aibă un efect la nivel de percepție ca basm sau poveste, după cum l-ar pricepe ei, deoarece la vîrsta lor, ei încă neînțelegînd aceste lucruri. Dacă însă și un adult are nevoie sau îl ajută de astfel de scenete și expuneri teatrale, înseamnă că, fie a dat și el/ea în mintea copiilor, fie a trecut degeaba prin viață pînă la acea vîrstă și nu a învățat nimic. Dumnezeu ne spune FOARTE LIMPEDE și CLAR în Cuvîntul Său din Ieremia 29:12-13 că:“Mă veți căuta și Mă veți găsi, DACĂ Mă veți căuta cu toată inima.” Și atunci la ce ne mai trebuie scenetele și teatrul… ? Ele oricum NU TE APROPIE DE DUMNEZEU la modul real, ci îți creează poate pe moment o stare de emoție, dusă uneori pînă la lacrimi, dar CARE NU DUREAZĂ ÎN TIMP și nici NU TE SCHIMBĂ CU ADEVĂRAT PE TERMEN LUNG.

  Trăim azi cu toții vremuri foarte tulburi și confuze, Satana inventează tot felul de practici și dă tot felul de “revelații și descoperiri noi, sau chiar profeții” care contrazic adevărurile Bibliei. El nu le dă însă la atei (care oricum nu cred în nimic afară de dumnezeul numit “BANI” ci le dă la oameni religioși care NU CUNOSC CU ADEVĂRAT BIBLIA. Asta, pînă la urmă, este treaba lui, a noastră însă este să stăm cu adevărat lîngă Dumnezeu și învățăturile Lui și să NU NE LĂSĂM ÎNȘELAȚI Satan. Dar pentru a nu-i cădea victimă, trebuie să studiem foarte atent și temeinic ce spune Biblia, și orice experiență, revelație sau descoperire să o raportăm la Biblie, și dacă experiența, revelația sau descoperirea nu se aliniază Bibliei, SĂ LE IGNORĂM, oricît de biblice ar părea toate acestea LA PRIMA VEDERE. Avem în aceste vremuri mai mult ca oricînd de DISCERNĂMÎNT spiritual și acesta nu vine peste noapte, ci el se formează în timp după mult studiu Biblic și multă rugăciune.
  Nu uitați ce spune Dumnezeu în 2Tesaloniceni 2, 11-12: “Din această pricină, Dumnezeu le trimite o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună, pentru ca toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osîndiţi.“ sau în Ieremia 29:12-13: “Mă veți căuta și Mă veți găsi, DACĂ Mă veți căuta cu toată inima.”
  Fie ca Dumnezeu să ne ajute să înțelegem aceste lucruri și să pună în noi, în fiecare care este sincer, dorința după ADEVĂR.

  Mircea

  • Draga Mircea A, analiza dumneavoastra este din pacate o realitate trista. Aceasta stare a bisericilor se datoareaza faptului ca sunt compuse din foarte multi oameni care nu sunt nascuti din nou. Acestia doar au impresia ca sunt crestini, dar nu sunt. Ba mai mult fac de rusine numele de crestin. Si se mai si de ce sunt vazuti ca fiind rataciti… Avem mare nevoie de discernamant, Domnul sa ne ajute!

  • Analiza lui Mircea este intr-adevar o realitate trista. Dar, dupa parerea mea, este o realitate trista a extremelor in care traiesc crestinii in ziua de astazi:
   – in mod clar, pericolul prezentat de Andrew Strom in documentarul sau despre Kundalini invadand biserica este real, iar “Grave Sucking” exemplifica f bine cat de departe ( sau mai degraba jos) se poate merge.
   – dar, in acelasi timp, exista pericolul sa ne inchidem in “cutiuta” noastra religioasa si astfel sa ratam multe din lucrurile minunate pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru noi. Iau ca exemplu inchianrea libertina. Fara sa incep sa-l dau ca exemplu pe David sau Maria Magdalena, intreb: de ce nu? Nu poate vedea Dumnezeu in inima omului din cauza hainelor cu care este imbracat? Sau nu despre asta e vorba? Sau altfel, cum sa pot sa tac, cum sa nu sar, cum sa nu imi vina chiar sa dansez cand am constiinta lucrarii lui Isus la cruce? A faptului ca mi s-a dat viata (vesnica), ca sunt iertat, ca sunt liber, ca snt copil de Dumnezeu. Cred ca si daca as vrea, Duhului Lui care locuieste in noi nu m-ar lasa sa tac, sa nu proclam, chiar si in felul asta poate libertin / extravagant, bunatatea Lui si faptele Lui minunate.

   • Draga Valentin, daca Duhul Domnului ii mana pe unii sa danseze sau sa sara cine sunt eu sa ma impotrivesc Lui? Modelul meu ca si crestin este Domnul Isus Cristos. Nu este nici David si nici Maria Magdalena. Si nici nu fac teologie din ceea ce au simtit acestia sa faca la un momenta dat. Eu personal cred ca bunatatea lui Dumnezeu si faptele Lui minunate se exprima altfel. Nu vad cum le-as exprima prin tontoroi si dans.

Leave a Reply