3 Comments

  1. Jurgen Moltmann dovedeste inca o data ca stapaneste arta diabolica a DECONSTRUCTIONISMULUI TEOLOGIC inceput de sarpe in Geneza 3 cand a intrat in dialog cu Eva .
    Moltmann distorsioneaza josnic conceptul de Justificare prin Credinta si il aplica unui homosexual ( NEPOCAIT DE PACATUL ACESTA ) declarand ca doar prin “credinta” ( fara parasirea , abandonarea pacatului practicilor sexuale sodomite ) sodomitul este “mantuit” si poate fi si ORDINAT ! Moltmann spune ca el este de acord sa binecuvinteze parteneriatul dintre doua fiinte umane ( homosexuale ) , caci homosexualitatea nu e un PACAT sau o infractiune . Deconstructionismul lui teologic pentru promovarea Agendei pro-gay seamana izbitor cu deconstructionismul folosite de Biserica Emergenta .

    Slavit sa fie Domnul ca avem Cuvantul Sau ( Biblia) cu care putem testa , verifica aceste invataturi satanice !

    • Din pacate un astfel de discurs prinde foarte bine mai ales la generatia crestina tanara care este educata in spiritul “nu judeca, ca sa nu fi judecat”. Toleranta inteleasa gresit, presiunea grupului, cultul liderilor si multe altele sunt toate elemente care contribuie la degradarea treptata a invataturilor biblice. Iar cei care vor sa se tina de Scripturi sunt vazuti ca fundamentalisti, intoleranti, obtuzi in gandire etc.

Leave a Reply