Informatii de ultima ora despre restaurarea cortului lui David in Romania

Nu mai e nici un secret faptul ca cei de “Federatia Bisericilor Autonome si Unite a Miraculosilor din Zilele din Urma” au reusit sa stranga suficiente semnaturi pentru a demara proiectul numit “Restaurarea cortului lui David”. Cu scopul de a constientiza opinia publica despre importanta unui astfel de proiect in mediul evanghelic romanesc, se vor sustine in viitorul apropiat o serie de conferinte pe aceasta tema. Desi proiectul pare inconjurat de mister si miraculos, am reusit totusi sa aflu cateva informatii de ultima ora.

 Chiar daca poate parea o surpriza pentru multi, renumitul Dr. Teeth a acceptat in cele din urma invitatia de a se implica in acest proiect si prin urmare va sustine un recital in deschiderea acestor conferinte. Dr. Teeth nu este un cunoscut al mediului evanghelic romanesc, dar  piesele dansului de “lauda si inchinare” au incalzit mii si mii de inimi de-a lungul anilor. Recent Dr. Teeth a suferit o interventie chirurgicala la clinica renumitului doctor stomatolog John Arnott si se pare ca aceasta a fost una de succes, dupa cum se poate vedea in clipul de mai jos.

Deasemenea specialistii in grafica pe calculator de la televiziunea crestina “a patrat + b patrat = c patrat TV” au conceput  un clip video prin care vor prezenta in mediul online strategia ce sta la baza acestui proiect si modul in care vor fi puse in miscare toate parghiile pentru a-l demara. Dupa cum se poate vedea mai jos, accentul a fost pus mai mult pe simboluri decat pe cuvinte. Toata lumea e constienta ca in ziua de azi se vorbeste prea mult si se face prea putin, de aceea realizatorii se bazeaza pe mai multa implicare (mai ales financiara) si mai putina vorbarie.

Leave a Reply