Documentare (8) – Wide is the Gate

“Wide is the Gate” este titlul unui documentar in trei volume (format DVD) realizat de Caryl Matrisciana si produs de catre cei de la echipa “CarylTV“. Desi nu este un documentar “la liber”, consider ca pretul este unul decent pentru munca depusa si informatiile prezentate. Il recomand cu caldura tuturor celor care vor sa inteleaga procesul de transformare (in rau) la care este supus crestinismul in ziua de azi. Documentarul este relevant atat pentru cei care sunt mai in varsta, dar mai ales pentru cei din generatia tanara care este principala tinta a “traficantilor de suflete”. Acesti “traficanti de suflete” au imunizat in primul rand parintii, ca mai apoi sa se ocupe in liniste de copiii acestora, transformandu-i in niste sclavi ai bisericilor mall, si care pe langa faptul ca nu mai sunt in stare sa deosebeasca falsul fata de adevar, dar sunt atat de spalati pe creier incat le face chiar placere sa lucreze voluntar pentru aceasta retea internationala de sarlatani spirituali. Iar aici nu vorbim doar despre o miscare “spirituala”, cat despre una ce are si o agenda politica globala… dar despre care o sa scriu alta data.

Documentarul “Wide is the Gate” poate fi achizitionat de aici pentru cei din Europa sau de aici pentru cei din alte zone ale lumii. Celor care locuiesc in Timisoara si care sunt interesati sa vizioneze acest documentar, as putea sa le imprumut pentru o perioada scurta de timp (in cazul in care consider ca sunteti persoane demne de incredere) toate cele trei volume spre a fi vizionate. In acest sens ma puteti contacta pe email si va voi putea comunica detaliile.

UPDATE: Daca sunt doritori din Arad care doresc sa vizioneze acest documentar, fratele Traian Cretu va poate imprumuta DVD-urile in cazul in care dansul considera ca sunteti persoane de incredere.

Leave a Reply