Rick Joyner – vesti noi din “sala tronului”

Rick Joyner – binecunoscutul profet NAR si cavaler de Malta a vizitat pentru 8 ore cerul unde a discutat cu (d)omnul despre sport iar apoi au mers sa inoate impreuna, fiind ridicat de la rangul de “rob al domnului” la cel de “prieten al domnului”. Acum isi doreste sa devina “fiu al domnului”. In cazul in care va intrebati cine il ia in serios pe acest profet mincinos, va spun eu unul: socialistul Tim Keller 🙂

12 Comments

 1. Si tu, Brudus (Keller)?????

  Parca nu imi vine sa cred…
  Keller are dooua carti care par bune, “Argument pentru Dumnezeu” (apologetica), si “Libertatea uitarii de sine’

  • Din pacate Tim Keller pastor la Redeemer Presbyterian Church a promovat inca din 2009 practicile mistice contemplative la biserica sa , iar din 2013 inclusiv si Lectio Divina ( o practica mistica catolica contemplativa menita sa induca stari de constiinta alterata in subiectii care o practica EXACT ca si Yoga / Meditatia Transcedentala ) . http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=10887

   De fapt Disciplinele Spirituale ale misticilor catolici care au penetrat in postmodernism si doctrina evanghelica prin miscarea spirituala , cu titlu generic de Spiritual Formation , fie ca e vorba de Centering Prayer sau Contemplative Prayer sau chiar si Isihasmul (Ortodox Rasaritean) isi trag originea din practicile mistice de meditatie transcedentala hinduse si budiste . Totul a inceput in sec. 4 cu asa numitii Parintii Desertului (The Desert Fathers) un grup de asceti crestini care venind in contact cu spiritualitatea mistica hindus-budista prin intermediul importantul centru economic , cultural si politic reprezentat de marele oras antic Alexandria au inceput sa dezvolte diferite discipline spirituale mistice dupa modelul hindus-budist schimband doar terminologia pe care au “crestinizat-o” .

   CONTEMPLATIVE SPIRITUALITY : A belief system that uses ancient mystical practices to induce altered states of consciousness (the silence) and is rooted in mysticism and the occult but often wrapped in Christian terminology. The premise of contemplative spirituality is pantheistic (God is all) and panentheistic (God is in all). Common terms used for this movement are “spiritual formation,” “the silence,” “the stillness,” “ancient-wisdom,” “spiritual disciplines,” and many others.

   SPIRITUAL FORMATION : A movement that has provided a platform and a channel through which contemplative prayer is entering the church. Find spiritual formation being used, and in nearly every case you will find contemplative spirituality. In fact, contemplative spirituality is the heartbeat of the spiritual formation movement.

   ASA CA MARE ATENTIE : NU TOT CE LUCESTE E AUR !

  • INFORMATII DE APOLOGETICA DESPRE SPIRITUALITATE CONTEMPLATIVA (Contemplative Spirituality) :

   Brennan Manning’s “New Monks” & Their Dangerous Contemplative Monasticism
   http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=13023

   So You Want to Practice “Good” Contemplative Prayer . . . What’s Wrong With That?
   http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=14470

   Setting Aside the Power of the Gospel for a Powerless Substitute
   http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=11165

   Is Your Church Doing Spiritual Formation? (Important Reasons Why They Shouldn’t)
   http://www.lighthousetrailsresearch.com/blog/?p=16176

  • Mihai ,

   Daca-mi permiti o sa-ti raspund eu la intrebarea pusa de tine .
   William MacDonald este un invatator biblic si un scriitor crestin a carui nume a ramas conscacrat in galeria adevaratilor slujitori ai Lui Dumnezeu . Cele 2 comentarii biblice pentru V.T si N.T realizate de el sunt doua lucrari valoroase pe care si eu le folosesc deseori .
   NU O SA GASITI PROBLEME “MASCATE” LA W. MACDONALD , EL NU ERA INREGIMENTAT IN NICI UNA DIN METASTAZELE SPIRITUALE DIN NEO-EVANGHELISMUL CONTEMPORAN !

   Lectura placuta !

 2. In aceste vremuri sintem bombardati si intoxicati non-stop de “revelatii noi” de tot felul de proroco si prorocii care mai de care mai fanteziste si iesite din comun, dar care a toate au ca numitor comun INSELATORIA si DEZIMFORMAREA noastra ca si crestini. Si pentru a nu ne imbolnavi si contamina si noi de aceasta boala, singurul medicament eficient care da cu adevarat rezultate se numeste DISCERNAMINTUL SPIRITUAL. Numai ca… nici discernamintul spiritual nu vine pe gratis, el implicind FOARTE MULT STUDIU BIBLIC si RUGACIUNE. Veste buna insa este ca pentru obtinerea acestui “medicament” merita sa depunem tot efortul pentru ca pina la urma miza cea mare este insasi propria noastra MINTUIRE. Avem aici pe pamint O SINGURA SANSA pentru ca reincarnarea nu exista si nu trebuie sa ne fie indiferent UNDE ne vom petrece vesnicia, in Rai sau in Iad. Lupta spirituala in aceste vremuri se inteteste tot mai mult si se diversifica tot mai mult, asa ca nu putem sa lenevim spiritual daca vrem sa fim pe vecie cu Domnul nostru Isus Cristos.
  Satana reuseste foarte bine azi sa imite ceea ce face Dumnezeu, folosindu-se si el de prorocii sai, si de oamenii lui carora le va da vedenii, viziuni, si de ce nu, “noi revelatii si descoperiri pentru crestinii secolul XXI.” Nu va lasati amagiti si inselati de aceste lucruri ci studiati CIT MAI TEMEINIC B-I-B-L-I-A, care este Cuvintul lui Dumnezeu CARE NU SE SCHIMBA. Cunoasterea Bibliei este singurul antidot pe care cu totii il avem la dispozitie. Tineti minte acest lucru ! Dumnezeu sa ne lumineze si sa ne pazeasca de toate inselatoriile Satanei care in aceste zile lucreaza din greu sa traga dupa el pe cit mai multi dintre noi, si in special, pe crestinii caldicei.

  • Am inceput sa citesc Biblia in paralel cu Comentariul biblic al credinciosului scris de W. MacDonald. Asta ca să înțeleg mai bine ce dorea Autorul să spună punctual. Ce părere aveți despre acest comentariu, l-ați citit, ați găsit probleme mascate sau e de încredere ? Citesc o versiune a NT, traducere in limba română moderna (wbtc.com). Domnul să vă binecuvinteze.

 3. Pffffuah … Rick Joyner isi demonstreaza inca o data talentul si calitatea de lider si profet al Noii Reforme Apotolice depanand live povesti mitologice pe care SIGUR nici el nu le crede . Lasand la o parte faptul ca “teologia” lui e VARZA DE KANSAS CITY , el crede ca cele trei ipostaze de care vorbeste Scriptura cu privire la un crestin ( rob , prieten , fiu ) ar fi niste trepte spirituale , niste grade … probabil ca si in Ordinul Cavalerilor de Malta din care face parte .

  El vorbeste entuziasmat despre calugarul catolic carmelit Fratele (Brother) Lawrance care era un fel de expert in arta “practicarii prezentei Lui Dumnezeu” pe care ne-o recomanda si el si emisiunea lunaticului carismatic Sid Roth . Numai ca sursele istorice ale vremii ne prezinta ca Brother Lawrance folosea o tehnica mistica de rugaciune care-l facea „sa danseze ca un nebun” cand era sub „prezenta”. Ordinul calugaresc carmelit din care facea parte modestul “spalator de vase” Brother Lawrance a fost adanc influentat de o alta mistica catolica cu o telogie aberanta, recomandata si de “brother” Rick Warren , pe nume Teresa de Avila , a carei gandire era adanc penetrata de perversitatea misticismului iudaic din Kabala .

  MISTICISMUL ESTE TARAMUL IN CARE TOATE RELIGIILE SE INTALNESC SI GASESC UN TEREN COMUN !

  Fratilor nu e de glumit , cine “pune botul” la povestile mitologice ale misticilor fie ei carismatici ( Rick Joyner) sau romano-catolici ( Brother Lawrance ) si se lasa purtat de valul minciunilor lor ridicule ajunge sa experimenteze o “prezenta” si sa “danseze ca un nebun” exact ca in biserica lui Rick Joyner , cel mai bun exemplu pentru situatia de fata :

  RICK JOYNER MORNINGSTAR MADNESS3
  https://www.youtube.com/watch?v=wgdcdjtlGfo

  Rick Joyner – church of altered states

 4. Pingback: Rick Joyner – vesti noi din “sala tronului” « tineridelanganoi

 5. William MacDonald e bun…insa in paralel recomannd un comentariu mai bine pus la punct, editat de Walvoord si Zuclk.. cine va studia cu atentie aceste comentarii va fi imbogatit!

Leave a Reply