5 Comments

 1. Satana isi bate joc si incearca sa umileasca biserica lui Cristos asa cum nu a mai facut-o niciodata pina acum, stiind ca foarte curind ii suna ceasul, si ceea ce este foarte tragic este ca biserica nici macar nu stie sau vede acest lucru. Si nu vorbesc aici de “biserica” la care face referinta acest videoclip. In primul rind in Biserica lui Cristos NU EXISTA PASTORITE, exista doar P-A-S-T-O-R-I si atit. Iar ca in ACELASI LOCAL PUBLIC sa aiba loc si sa functioneze, atit o biserica cit si un club de striptease, nu cred ca s-a mai auzit. Uitati-va la biata “pastorita” cit de fericita pare cind i se ia acest interviu crezind ca face “lucrarea domnului”. Defapt ea are dreptate intr-un fel ca face lucrarea domnului, dar al domnului cu “d” (mic de tipar) si biata de ea nici macar nu stie ca Satana isi bate joc de ea si de cei care merg la “biserica” aceea. Este incredibil, dar iata ca este adevarat, cum te poate orbi acest dusman inversunat al lui Dumnezeu, dar si al nostru numit S-AT-A-N-A. Si cum inselatoria spirituala nu se opreste aici, biata “pastorita” are, sa vezi si sa nu crezi, chiar si adepti si unii dintre ei atit de devotati incit 12 dintre ei s-au si “botezat”. Oare ce-or fi fost acestia invatati la cateheza dinaintea botezului? Ca Isus este bun si ca El a iertat-o chiar si pe Maria Magdalena, care practica prostitutia ? Da, un club de striptease nu este un loc unde se practica prostitutia, desi nu este departe de asta, dar defapt ce se intimpla acolo este la fel de abominabil ca si prostitutia insasi. Si atunci, cum sa faci din el o casa a Domnului ? V-ati intrebat vreodata in mod serios de ce Satana in Gradina Edenului a abordat-o pe Eva si nu pe Adam ? Iata ca si in secolul XXI face acelasi lucru, il abordeaza pe cel care este mai slab din toate punctele de vedere pentru ca astfel este mai usor pentru el sa-si duca la indeplinire planurile sale diabolice. Si cind femeia se crede egala cu barbatul, iata rezultatul…

 2. Asta este deja o ultra-generalizare a 1 Corinteni 10. Am inteles ca semantica lucrurilor este data de constiinta, dar aici deja este pricina de poticnire pentru multi. Nu cred ca participantii la acele intalniri se pot deconecta complet de ceea ce se intampla in acel bar. Cred mai degraba ca se perverteste sensul evlaviei si al bunului simt. Probabil dupa serviciul divin, se opresc sa bea un coctail “sex on the beach” pentru a permite ca versetele sa-si “faca efectul”…

 3. Sunt curios într-un fel dacă v-a predica vreodată din 2 Corinteni 6:14-17…
  Cât despre vorbit…mai bine tac.
  Mai lipsesc cramele de pe lista “lăcaşelor de cult”.
  Doamne, îndură-te de noi si vino!

 4. La multi crestini creierul este pus pe stand by. Acum se vad tot mai clar masele de orbi care merg de zeci de ani la biserici fara sa stie de ce. Rodul predicilor stereotipe, sterpe, rodul limbajului de lemn.
  Incep sa vad tot mai clar semnele apocaliptice. Desigur, nu pot face o corelatie clara a timeline-ului, dar se intensifica o stare de haos generalizata.
  In Romania o tona de zombi, fara creier, dar, cica, cu “sentimente parintesti profunde”(dar fara ratiune si discernamant parintesc) alearga intr-o directie condusi de un dirijor, fara sa isi dea seama cine sta in spatele intregului peisaj. In alte tari, oameni care alearga dupa cool, senzational si adrenalina “livrata ca drog legal”. Este o vreme in care trebuie sa cautam tot mai intens o relatie stransa cu Dumnezeu, cu Domnul nostru, altfel riscam sa fim luati de aluviuni.

Leave a Reply