Clipul zilei (8) – Pastorul Samuel Caba, candidatul PMP la Primaria Aradului

Initial am crezut ca e vorba despre vreo gluma… dar stirea e cat se poate de reala: Pastorul Samuel Caba (fiul lui Nutu Caba) va fi candidatul PMP la Primaria Aradului 🙂

Aceasta este declaratia lui Samuel Caba:

Dragii mei aradeni,

Cred ca majoritatea stiti ca cele trei cuvinte ” via, veritas, vita”, adica “calea, adevarul, viata”, au fost scrise pe frontispiciul cladirii primarei arad, de catre un fost primar evanghelic, un om extraordinar, care a iubit pe Dumnezeu si Cuvantul Sau, Cristian Moisescu, inspirat din textul biblic : “Isus i-a răspuns: – Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.”
Ioan 14:6 NTR

Problema este ca aceste cuvinte au cam fost discreditate de multi indivizi prin felul cum se comportau si conduceau sau conduc acum orasul nostru!
M-am saturat de minciuna, coruptie, ipocrizie, cai gresite si compromise, falsitate, calcarea in picioare a valorilor familiei, afaceri necurate si avantajoase pentru un om sau un grup mic de oameni in detrimentul celorlalti cetateni simpli ai aradului!

Vreau o schimbare!

Sunt motivat sa candidez la primaria aradului, consiliul local arad, pentru ca cred ca solutia este in principiile moral crestine din scriptura si ca Biblia ofera solutii la orice problema!

Multi au venit la mine si m-au intrebat: Sami, cine te sustine, cine e in spatele tau, nu tie frica de vorbire de rau si de atacuri ?

Da, stiu ca nu am in spate, grupuri de interese cu potential financiar, nu am pile la tot felul de oameni influenti din mediul politic si religios, nu am bani multi, nu am “spate” in sistemul juridic si al autoritatilor statului DAR , Nu imi este frica si rusine sa afirm ca sunt unul dintre cei care cred cu tarie ca Dumnezeu este solutia si fiecare dintre noi, ca simpli cetateni ai orasului arad, sa credem ca impreuna, aradul apartine cetatenilor, cetateni care nu cred ca mai pot pacaliti!

Cred ca Dumnezeu ma va apara si deaceea eu nu o sa ma apar in fata unor atacuri de campanie, cred ca tu dragul meu prieten, ai dreptul sa fi binecuvantat si sa traiesti intr-un oras binecuvantat!

Da, cred in Calea, Adevarul si Viata, ca este solutia pentru Arad!
Doamne ajuta! (Sursa)

Va vine sa credeti ca domnul Samuel Caba e lector universitar? Pentru ca cred ca mie nu 🙂

Printre altele Samuel Caba este si presedintele UBPIT (Uniunea Bisericilor Penticostale si Independente ale Trezirii).

13 Comments

 1. Cred ca aici este vorba Paul, de o noua generatie de ERETICI “crestini” care sint in stare sa faca ORICE pentru a-si atinge scopul ascuns, si anume, acela de a ajunge cit mai sus pe scara sociala si cea “religioasa” ca in felul acesta sa ajunga in cele din urma la… B-A-N-I, la FAIMA sau POPULARITATE intre naivi. Si A-SI ATINGE TELUL NU AU NICI UN FEL DE SCRUPULE SAU LIMITE pentru ca nu au nici rusine si nici frica de Dumnezeul despre care vorbesc toata ziua. Samuel Caba, nu poate fi mai bun decit este tatal sau, Nutu Caba, pentru ca ce naste din pisica, soareci maninca. Biserica pentru acest clan este un BUSSINESS DE FAMILIE care le aduce multi bani acestor vinduti, care SINT IN STARE DE ABSOLUT O-R-I-C-E: sa minta, sa dezinformeze, sa manipuleze, sa joace teatru in fata credulilor si naivilor pe oriunde merg si-si raspindesc otrava dulce si ademenitoare, si chiar SA SE FACA FRATE CU DRACUL PINA-SI ATING SCOPUL. Si ca dovada a celor spuse aici, iata-l pe Sami Caba intrat in CEL MAI DETESTAT PARTID DIN ROMANIA de azi: PMP, care in traducere inseamna PARTIDUL MISCAREA POPULARA a carui presedinte este nimeni altul decit … Basescu Traian, care nu mai are nevoie de nici o prezentare…. pentru orice roman cu capul pe umeri. Iata pina unde pot merge acesti travestiti sau lupi religiosi care sint si isi fac veacul printre noi. Problema grava este ca datorita lipsei aproape totale de DISCERNAMINT la foarte multi pocaiti, acesti lupi vor prinde aripi si-si vor gasi adepti, si nu putini, dornici de nou, de experiente supranaturale, de seme si minuni si vindecari, dar cu care Dumnezeu NU ARE ABSOLUT NIMIC IN COMUN. Traim intr-adevar vremuri apocaliptice si Dumnezeu separa in aceste vremuri tulburi oile de capre, si apoi oile bune de cele rele. Cei care veti citi aceste rinduri, luati aminte sa nu faceti parte din oile carora Isus le va spune in Matei 7:20-23: “Asa ca, dupa roadele lor ii veti cunoaste. Nu oricine-Mi zice: “Doamne, Doamne!” va intra in Imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este in ceruri. Multi Imi vor zice in ziua aceea: “Doamne, Doamne! N-am prorocit noi in Numele Tau? N-am scos noi draci in Numele Tau? Si n-am facut noi multe minuni in Numele Tau?” Atunci le voi spune curat: “Niciodata nu v-am cunoscut; departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege.” MINTUIREA pentru orice crestin authentic AR TREBUI SA INSEMNE MAI MULT DECIT O-R-I-C-E PE LUMEA ASTA, pentru ca asa cum zicea tot Domnul Isus in Matei 16:26: “Si ce ar folosi unui om sa cistige toata lumea, daca el si-ar pierde sufletul? Sau ce ar da un om in schimb pentru sufletul sau?” Cine are ochi de vazut si urechi de auzit sa ia aminte la asta.

  • Ce “înseamnă” oare, în realitate, inițialele partidului PMP, de care vorbești…???
   Cel puțin pe zona de vest a țării s-ar potrivi PMP= Partidul Muncitoresc Pentecostal-carismatic, că doar ei au fost principala masă de manevră a “tătucului marinar” și în trecut.

  • Prietene, sunt absolut de acord în linii mari cu ce spui despre corupția, ipocrizia și manipularea de care dau dovadă acești lideri religioși care sunt vânzători de “HAR” IEFTIN (cheap grace).
   Nu văd nici o diferență între ei și parșivii vânzătorii catolici de INDULGENȚE din timpul lui Martin Luther, decât că acești “lupi spirituali” contemporani în “haină de pastori” mai au și tupeul halucinant să spună că ei vor să (RE)FORMEZE Creștinismul Evanghelic !

   Cum vor să-l (RE)FORMEZE…?!? Întorcându-se la “moralitatea” , misticismul și practicile de curvie/unire spirituală absolută cu statul/domeniul politic, specifice Romano-Catolicismului ??? Toate dovezile indică ca DA ! Din păcate…

   EXISTĂ O MARE POVESTE DE DRAGOSTE “INCESTUOASĂ” ÎNTRE CATOLICISM ȘI CARISMATISM, FACUTĂ PUBLICĂ NU DE MULT. Adică o UNIRE spirituală între ”Părinți”, adică preoții catolici, și “Copii”, adică “frații rătăciți/pierduți”, mai precis protestanții sau neo-protestanții care vor UNITATE spirituală cu ROMA. Știu că pare o nebunie, o imbecilitate, dar EXACT așa au pus problema în public, episcopul anglican-carismatic Tony Palmer, megagurul pentecostal-carismatic american Kenneth Copeland și papa iezuit Francisc !!!

   CINE CITEȘTE…SPER…SĂ ÎNȚELEAGĂ !

 2. Vă rog mult de tot să-i transmiteți următoarele rugăminți domnului lector universitar, pastor carismatic-pentecostal, Samuel Caba, candidat la Primăria Municipiului Arad:

  VĂ RUGĂM SĂ SCRIEȚI CORECT, ÎN CONFORMITATE CU REGULILE DE SCRIERE A LIMBII ROMÂNE, URMĂTOARELE CUVINTE DIN POSTAREA DUMNEAVOASTRĂ:

  1.) “…primarei arad…” ; “…primaria aradului, consiliul local arad…” — se scrie corect: Primăria (Municipiului) Arad, Consiliul Local (al Municipiului) Arad
  (întotdeauna se scriu cu MAJUSCULE numele de instituții !)

  2.) “…ai aradului…” ; “…orasului arad…” ; “…aradul apartine…” — se scrie corect: Arad, respectiv orașul Arad ( întotdeauna numele de orașe se scriu cu MAJUSCULE !)

  3.) “…nu tie frica…” — se scrie corect: nu ți-e frică ( cratima e obligatorie aici !)

  4.) “…deaceea…” — se scrie corect: de aceea ( “deaceea” nu există în limba română !)

  5.) “…sa fi binecuvantat…” — se scrie corect: să fii binecuvântat ( cu DOI de ”i” !)

  • Ca și arădean, care locuiesc și lucrez în Minicipiul Arad, m-am cam săturat ca orașul nostru să fie condus în ultimii aproximativ opt ani, de lideri politici care au ca și pregătire intelectual-profesională de bază, REALĂ, făcând abstracție de “facultățile” făcute “la apelul bocancilor” după Revoluția din ’89, meserii ca:
   FOCHIST, CHELNER, MECANIC AUTO, etc. Unii din ei, după cum bine știm, au ajuns și “iluștri” miniștri. REZULTATUL, S-A VĂZUT… !!!

   Domnule Samuel Caba, candidat la Primăria Municipiului Arad, atât eu cât și aproape toți arădenii VREM evident o SCHIMBARE ! Dar nu credem că SCHIMBAREA pe care o vrem sunteți dumneavoastră sau vreunul din contracandidații dumneavoastră.

   Ca și pastor, dacă ați fi fost un om cu principii moral-creștine solide, ancorate în Scriptură, nu doreați ca pentru premiul câștigării de “Faimă și Finanțe”, să vă părăsiți turma păstorită. Cred că știți de pericolul celor TREI “F” care au distrus pe mulți lideri creștini: Faima, Finanțele și Femeile…?!?

  • AVEM DEJA UN PRECEDENT, UN EXEMPLU NEGATIV GRĂITOR ÎN ISTORIA MUNICIPIULUI ARAD, A UNUI FOST PASTOR CREȘTIN (BAPTIST), UN OM CARE ODATĂ A PREDICAT CU PUTERE EVANGHELIA DOMNULUI ISUS CRISTOS, DAR CARE ȘI-A DORIT SĂ DEVINĂ ȘI PRIMAR AL ARADULUI.

   “DUHUL DIN LAMPA LUI ALADIN” I-A ÎMPLINIT ASTFEL PASTORULUI DOREL POPA DORINȚELE ȘI “L-A BINECUVÂNTAT” CU TOOOȚI CEI TREI “F”, DE CARE VORBEAM MAI SUS. A AVUT DUPĂ CE A DEVENIT PRIMAR AL ARADULUI ȘI FAIMĂ, ȘI FINANȚE…DAR ȘI FEMEI.

   Dar mă întreb oare, l-a mai avut el și pe ISUS ??? Când a murit anul trecut, în urma unui infarct fatal, unde s-a dus el oare ???

   Dumnezeu să aibă milă de pocăiții din Arad și din România, că tare ușor îi mai transformă unii, de la o vreme încoace, într-o veritabilă masă de manevră de IDIOȚI UTILI !

 3. Incredibil. Ăsta-i un hoț exact ca restul. INCREDIBIL! Ce ușor mușcă oamenii momeala – pocăit, tre să fie bun. INCREDIBIL. Eu personal știu cum a jegmănit un eveniment cu intrare liberă, iar el a pus taxă. INCREDIBIL, oameni buni. Ăsta vrea BANI, BAAAAAANI, de la oițe. Incredibil. Mai incredibil e că am avut de-a face cu el pe vremuri, dar nu mai vreau.

  • 2 Petru 2:1-3
   “În norod s-au ridicat şi proroci mincinoşi, cum şi între voi vor fi învăţători mincinoşi, care vor strecura pe furiş erezii nimicitoare, se vor lepăda† de Stăpânul care†† i-a răscumpărat şi vor face să cadă asupra lor o pierzare năprasnică.
   Mulţi îi vor urma în destrăbălările lor. Şi, din pricina lor, calea adevărului va fi vorbită de rău.
   În LĂCOMIA lor vor căuta ca, prin CUVÂNTĂRI ÎNȘELĂTOARE, să aibă un CÂȘTIG de la voi. Dar osânda îi paşte de multă vreme şi pierzarea lor nu dormitează.”

Leave a Reply