Clipul zilei (10) – Heidi Baker – “doctorita” in teologie

Heidi Baker este o femeie care face minuni grozave in Mozambic. Ea a facut doctorat in teologie la Oxford. Este unul dintre cele mai stralucite minti in crestinism. IQ-ul ei este extraodinar. Si ea a spus asa: “Mintile europenilor au suferit o deteriorare a creierelor incat sa nu mai putem crede in minuni”.

(Iosif Ton, “De ce nu pot crede europenii in minuni?” – revista “Alfa si Omega TV Magazin“).

Sa le multumim lui Iosif Ton si bisericii Adoram din Arad pentru faptul ca promoveaza in Romania pe “una dintre cele mai stralucite minti in crestinism” 🙂

12 Comments

 1. Pe lângă așa zisa “beție in duhul” vedem si manifestări de Kundalini specifice hinduismului oriental. Am trimis acest film cu ceva vreme in urma unui pastor carismatic si el mi-a zis ca nu il interesează ce fac alții pentru ca el se ghidează doar din Biblie. Oare toți carismatici își iau invataturile din Biblie? Eu cred ca da, dar ca se scrie puțin diferit, “biblie”, iar cel care o inspira e un dumnezeu, nu diferit de cel al Martorilor sau al Mormonilor.

  • Ia dati o privire pe clipul asta video scurt! Asa-i ca manifestarile new age-rilor, din secta metafizica a gurului BHAGWAN (OSHO) RAJNEESH, seamănă izbitor cu ceea ce face vrăjitoarea carismatică HEIDI BAKER în timp ce ea este în transă mistică (ocultă) ???

   Guru uses mind control to brainwash large crowd – RARE FOOTAGE !

   • Tot documentarul îl puteți vedea în intregime, mai jos, SUBTITRAT în limba română !!!
    Deasemenea puteți viziona toată seria de documentare INVAZIA PĂGÂNĂ (13 episoade), în care unele episoade sunt un intrument util pentru înțelegerea conecției, de doctrină și practică, dintre mișcarea CARISMATICĂ și mișcarea ocultă NEW AGE, de unde carismatismul a împrumutat masiv.

    INVAZIA PĂGÂNĂ, Ep 09: SECRETELE CONTROLULUI MINȚII

  • DE CE OARE CREDEȚI CĂ ALFA & OMEGA TV, DIN ROMÂNIA, NU MAI DIFUZEAZĂ DE MULT MATERIALELE APOLOGETICE DE GENUL SERIEI “INVAZIA PĂGÂNĂ”, PE CARE CHIAR EI LE-AU TRADUS ȘI DIFUZAT IMEDIAT DUPĂ REVOLUȚIA DIN ’89 ???

   RĂSPUNS: Păi și-ar tăia singuri, automat, craca de sub picioare ! Credincioșii ar începe să înțeleagă marea înșelătorie carismatico-ecumenico-New Age !

  • Multumesc pentru aprecieri, dar in cazul acestei postari cred ca ele trebuie sa se indrepte spre fratele Mircea care a tradus si montat acest video. Eu doar l-am publicat.

   La randul meu tin sa va multumesc pentru faptul ca re-publicati anumite materiale care apar aici si astfel sunt mult mai multi cei care afla despre aceste subiecte.

  • Da, cunosc aceast biserica prin mediul online. Sunt din categoria NAR/Word of Faith. Sunt curios sa stiu care este experienta dumneavoastra in aceasta biserica si de ce ati parasit-o. Daca reusiti sa scrieti o marturie mai mare am sa o pun ca si postare separata. Sunt foarte interesat de marturiile oamenilor care au parasit astfel de miscari. Multumesc.

Leave a Reply